Учені виявили ряд корисних продуктів, які здатні покращити стан крові та загалом підтримувати здоров’я організму.Дослідники з’ясували, що деякі продукти мають властивості, що сприяють зменшенню ризику серцево-судинних захворювань, зміцненню імунітету та покращенню загального самопочуття, пишуть Економічні Новини.
Серед рекомендованих продуктів, які мають позитивний вплив на стан крові, вчені відзначили:
Червоний грейпфрут: цей фрукт багатий антиоксидантами, вітаміном C та фолієвою кислотою, які сприяють підтримці здоров’я кровоносних судин та зменшенню запалення.
Гречана крупа: містить велику кількість розчинних волокон, які допомагають знижувати рівень холестерину в крові, що сприяє здоров’ю серця.
Лосось: багатий Омега-3 жирними кислотами, які знижують ризик утворення згустків крові, покращують еластичність судин та сприяють нормалізації артеріального тиску.
Куркума: містить активний компонент куркумін, який має протизапальні властивості та сприяє покращенню мікроциркуляції крові.
Шпинат: багатий залізом, вітаміном С та фолієвою кислотою, сприяє формуванню червоних кров’яних клітин і підтримує нормальний рівень гемоглобіну.
Ці продукти можна легко включити до раціону харчування та користуватися їхніми корисними властивостями для збереження здоров’я крові.
Євростат оприлюднив дані щодо середньої тривалості життя серед мешканців Європи. Результати є позитивними, адже додалося ще 0,9…
Починаючи з 18 травня набере чинності новий закон про мобілізацію. Він змінить правила реєстрації та призову військовозобов'язаних…
У постраждалій під час бойових дій Бородянці Київської області зникли приблизно 20 млн грн. Кошти…
Співробітники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки отримають право на штраф за неявку в ТЦК для чоловіків,…
За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж…
Декілька заяв із приводу українців у Чехії зробив уряд цієї країни. Йдеться про легітимність перебування…