Учені виявили ряд корисних продуктів, які здатні покращити стан крові та загалом підтримувати здоров’я організму.Дослідники з’ясували, що деякі продукти мають властивості, що сприяють зменшенню ризику серцево-судинних захворювань, зміцненню імунітету та покращенню загального самопочуття, пишуть Економічні Новини.
Серед рекомендованих продуктів, які мають позитивний вплив на стан крові, вчені відзначили:
Червоний грейпфрут: цей фрукт багатий антиоксидантами, вітаміном C та фолієвою кислотою, які сприяють підтримці здоров’я кровоносних судин та зменшенню запалення.
Гречана крупа: містить велику кількість розчинних волокон, які допомагають знижувати рівень холестерину в крові, що сприяє здоров’ю серця.
Лосось: багатий Омега-3 жирними кислотами, які знижують ризик утворення згустків крові, покращують еластичність судин та сприяють нормалізації артеріального тиску.
Куркума: містить активний компонент куркумін, який має протизапальні властивості та сприяє покращенню мікроциркуляції крові.
Шпинат: багатий залізом, вітаміном С та фолієвою кислотою, сприяє формуванню червоних кров’яних клітин і підтримує нормальний рівень гемоглобіну.
Ці продукти можна легко включити до раціону харчування та користуватися їхніми корисними властивостями для збереження здоров’я крові.
В тренді:
- Французька компанія оснащує парк VIP-літаків Путіна і Шойгу, — Le Parisien
- В Іспанії помилково випустили з в’язниці наркобарона, який планував топзамахи у Нідерландах
- 5 цікавих образів на весну, в яких ви будете виглядати стильно
- Військова підготовка у школах: Рада проголосувала “за”, що далі
- Чоловікам, які втекли за кордон, обмежили послуги у консульствах України: заява Кулеби
- Київ затоплює: рівень води у Дніпрі продовжує підвищуватися (фото)
- Інтим із Кабаєвою та брудні підгузки: фільм про Путіна допоміг зняти штучний інтелект
- У Варшаві українці стоять у величезних чергах за паспортами. Відео