Новини

В Мережі показали фото Джастіна Тімберлейка на романтичному побаченні з дружиною

42-річний американський музикант Джастін Тімберлейк і його дружина, 41-річна акторка Джессіка Біл, сходили на романтичне побачення. Подружжя сфотографували біля The Big Apple у Нью-Йорку. Про це пише Daily Mail.

Джессіка для виходу з коханим вибрала білий укорочений топ без рукавів, бежеву спідницю-олівець до коліна і пару золотих туфель на високих підборах з відкритим носком. Свій образ актриса доповнила укороченим піджаком молочного кольору, білою дизайнерською сумочкою, кількома браслетами на зап’ястях і кількома кільцями на пальцях обох рук. Вона вважала за краще зробити мінімальний макіяж і розпустила своє довге світло-каштанове волосся.

Туфлі з відкритим носком Джессіки дозволили їй продемонструвати свій новий педикюр. Нігті на ногах Біл були нафарбовані яскраво-червоним лаком.

Джессіка Біл

Тим часом Джастін вибрав повністю коричневе вбрання, що складалося зі світло-коричневої сорочки з довгими рукавами, пари темно-коричневих штанів і пари коричневих оксфордів. Зіркове подружжя сфотографували, коли воно виходило з чорного позашляховика.

Джастін ТімберлейкАмериканська акторка і співак одружилися 2012 року в Італії. Через три роки у зіркової пари народилася перша спільна дитина — син Сайлас Рендалл. Влітку 2022 року Тімберлейк і Біл стали батьками вдруге — у подружжя народився ще один син Фінеас.

Уперше про романтичні стосунки між знаменитостями заговорили ще у 2007. До цього одним із найяскравіших романів Джастіна Тімберлейка стали стосунки з Брітні Спірс.

Ольга Степанова

Recent Posts

74-річний Річард Гір з дружиною зʼявився на Каннському кінофестивалі-2024

74-річний американський актор Річард Гір відвідав Каннський кінофестиваль-2024 з дружиною Алехандрою Сільвою. Знімками 41-річна обраниця зірки "Красуні" поділилася в…

1 годину ago

«Хрещений батько» ШІ вважає, що варто заборонити його військове використання

Інформатик Джеффрі Хінтон, якого називають «хрещеним батьком штучного інтелекту» за його великий внесок у розвиток…

2 години ago

Обмежено придатні чоловіки стануть необмежено придатними: роз’яснення Міноборони

Чоловіки, що мають статус обмежено придатних, можуть бути визнані або придатними, або непридатними до військової…

2 години ago

Робити і не афішувати: екс-голова Пентагону про введення іноземних військ в Україну

В даний час не варто виключати можливість введення військ НАТО до України, але не треба це афішувати.…

2 години ago

Підводні кабелі вразливі до шпигунства з боку китайських ремонтних кораблів, – WSJ

Підводні кабелі, які передають інтернет-трафік через Тихий океан, можуть бути вразливі для втручання з боку китайських ремонтних…

2 години ago

Олександр Усик втратить титул чемпіона світу: у чому причина

Український професійний боксер Олександр Усик може втратити титул абсолютного чемпіона. Про це пише Al Jazeera. Після перемоги над британцем…

2 години ago