Новини

США доведеться воювати з Росією, якщо Україна зазнає поразки, — Пенс

Якщо Україна зазнає поразки у війні, США будуть змушені відправити війська для боротьби з подальшою агресією Росії.Про це заявив колишній віце-президент Майк Пенс в ефірі шоу Х’ю Х’юїтта.

“Я не сумніваюся, що якщо (російський диктатор) Володимир Путін захопить Україну, то не пройде багато часу… перш ніж російські військові перетнуть кордон, де нам доведеться відправити наших бійців на боротьбу з ними”, – сказав кандидат у президенти від Республіканської партії.

Пенс закликав говорити правду про російські військові злочини, посилаючись на свій візит 29 червня в передмістя Києва Бучу та Ірпінь, де відбулися масові вбивства цивільних осіб.

“Те, що відбувається в Україні – це не просто війна. Це зло”, – сказав він.

Пенс додав, що під час свого візиту він відвідав благодійну організацію, яка допомагає українським дітям, викраденим Росією. Він високо оцінив їхню роботу, незважаючи на те, що “росіяни все блокують”.

Українська національна база даних свідчить, що з лютого минулого року близько 19 500 українських дітей були викрадені з окупованих територій і відправлені на інші підконтрольні Росії території або в Росію.

Колишній віце-президент належить до того крила Республіканської партії, яке підтримує подальшу допомогу Україні і критикує свого колишнього боса Дональда Трампа за вихваляння Путіна.

Ольга Степанова

Recent Posts

ТЦК отримає нові повноваження: до чого готуватись

Якщо Верховна Рада ухвалить новий законопроєкт, то суди будуть зобов’язані приймати виписки з реєстру "Оберіг"…

2 хв. ago

В “Азові” розкритикували передачу західних озброєнь новим бригадам зі старими командирами

Західну техніку та озброєння передають новоствореним бригадам, командир однієї з яких провалив контрнаступ у 2023…

3 хв. ago

“Їх потрібно приборкати”: Фіцо назвав журналістів “кровожерливими виродками”

Прем'єр-міністр Словаччини Роберт Фіцо, який вирізняється своєю проросійською позицією, назвав журналістів великих ЗМІ "кровожерливими виродками". Як пише Politico,…

12 хв. ago

Росіяни скаржаться: Дрони атакували військовий аеродром в Адигеї. ФОТО та ВІДЕО

У РФ у районі станиці Ханська під Майкопом безпілотники атакували військовий аеродром "Ханська". Про це…

17 хв. ago

Білорусь причетна до депортації українських дітей: що про це відомо

Міжнародний кримінальний суд може розслідувати ймовірну участь Білорусі у депортації українських дітей, розповів речник суду…

20 хв. ago

Прочитала в інтернеті: мати намагалася зробити клізму піврічній дитині термометром

Бригада екстреної медичної допомоги на Волині доправила із Каменя-Каширського маму із піврічною дитиною. Зі слів мами, у…

38 хв. ago