Новини Києва

У центрі Києва замість старого тубдиспансера незабаром з’явиться новий медичний центр

Незабаром міською владою буде оголошений конкурс на інвестора, який буде реалізовувати цей проєкт

Як вже відомо, на території тубдиспансеру, який розташований за адресою провулок Алли Горської,6, що у Шевченківському районі, за фінансового сприяння майбутнього інвестора буде збудований сучасний медичний центр. Про це пише Експерт з посиланням на Вечірній Київ.

Дане рішення було підтримано депутатами Київради за засіданні, яке відбулося вчора. За нього віддали свій голос 84 народні обранці. Також варто додати, що сам диспансер перестав функціонувати ще у травні 2015 року і станом на сьогодні всі його приміщення перебувають у незадовільному стані і тому їх використання неможливе через те, що вони не відповідають санітарно-епідеміологічним вимогам та нормам, як того потребує закон.

Як наголосили в Департаменті економіки та інвестицій КМДА, рішення Київської ради має стосунок до дозволу на знесення старих будівель та початок конкурсу для залучення інвестора для будівництва нового центру. За попередніми розрахунками, які були проведені комунальним підприємством “Київське інвестиційне агентство”, сума обсягу усіх інвестицій складатиме приблизно 216 млн гривень.

Ольга Степанова

Recent Posts

Politico: У Кремлі починаються великі перестановки

Згідно з традиціями та російським законодавством, приведення до присяги нового президента тягне за собою перестановки…

29 хв. ago

У військкоматі Кривого Рогу помер чоловік: подробиці

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Facebook-сторінку Дніпропетровського обласного ТЦК та СП. Як відзначає обласний ТЦК та СП,…

38 хв. ago

Коли F-16 будуть в Україні: назвали конкретний місяць

Перші американські винищувачі F-16 можуть надійти в Україну вже найближчим часом цього літа. А випуск пілотів відбудеться…

48 хв. ago

Кияни заборгували 450 млн гривень: хто залишиться без світла перший

Жителі Києва нагромадили загальний борг перед постачальником електроенергії YASNO у розмірі понад 450 мільйонів гривень.

58 хв. ago

Німеччина готова швидко відправити 35 тисяч військових для підтримки союзників

У разі надзвичайної ситуації Німеччина готова оперативно розгорнути 35 тисяч підготовлених військовослужбовців для підтримки союзників.

1 годину ago