Авто

На відео показали спільний позашляховик Toyota і Subaru

Електрокар, який за розмірами буде порівнянний з Toyota RAV4, побудують на платформі e-TNGA.

Компанія Toyota опублікувала невеликий тизерний ролик таємничої новинки, яка буде показана на автосалоні в Шанхаї 19 квітня. В кінці відео японці продемонстрували слоган Beyond Zero («За межами нуля»), швидше за все, мова йде про модель з електричною силовою установкою. Очікується, що на мотор-шоу дебютує концепт майбутньої моделі. Серійну версію машини покажуть трохи пізніше. Про це пише Експерт з посиланням на Mmr.

У свою чергу видання Carscoops припустило, що на зображенні показаний новий позашляховик, який розроблявся Toyota спільно з компанією Subaru. Останні випустять власну версію кросовера під назвою Evoltis. Виробництво налагодять на новому підприємстві в Японії, де збиратимуть виключно автомобілі з електричними силовими установками.

Судячи по ролику, машина отримає «закриту» решітку радіатора, вузькі світлодіодні фари, широкий повітрозабірник. Очікується, що за розмірами новинка буде порівнянна з RAV4. Електрокар побудують на платформі e-TNGA. За словами розробників, ця архітектура дозволяє створювати автомобілі «з відмінною керованістю і привабливим зовнішнім виглядом».

За неофіційними даними, базові версії машини запропонують з одним електромотром. Старші модифікації оснастять двома електродвигунами. Купити автомобіль можна буде з переднім або повним приводом. Модель буде конкурувати з Volkswagen ID.4, Nissan Ariya і іншими подібними машинами.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Шукай зерно”: Лукашенко змусив міністра сільського господарства копатися в землі (відео)

Олександр Лукашенко під час ознайомлення з ходом весняних польових робіт у Філії №1 "Цемагро" Білоруського…

5 хв. ago

Польща висунула звинувачення Лукашенку

Міністр закордонних справ Радослав Сікорський заявив, що Лукашенко – «джерело міграційної проблеми» і назвав кризу «гібридним вторгненням».

7 хв. ago

Майже літні +26 і кілька краплин дощу: яку погоду чекати в четвер

Четвер, 2 квітня, принесе в Україну приємне тепло – температура подекуди сягне 24-26°. Передбачається мінлива хмарність та…

14 хв. ago

Які овочі треба посадити перед Великоднем

З весняним приходом, перед Великоднем є чудовий час для посадки овочів у вашому саду або…

19 хв. ago

Електронний кабінет військовозобов’язаного: у Міноборони назвали точну дату запуску в Україні

Як і передбачено новим законом про мобілізацію, електронний кабінет військовозобов’язаного має запрацювати з 18 травня. Нині…

21 хв. ago

Окупанти примусово виселяють з будинків мешканців окупованих територій

Російська окупаційна адміністрація проводить примусове виселення мешканців Голої Пристані, Коханів та Гладківки Херсонської області.

29 хв. ago