Авто

Новий кросовер Mazda CX-5 2023 вперше з’явився на знімках (ФОТО)

У США помітили прототип нового кросовера Mazda CX-5. Японська фірма представить нове покоління позашляховика в 2023 році. На знімках розкриваються деякі дуже цікаві деталі.

Нова Mazda CX-5, прем’єра якої запланована на весну 2023 року розсекретили на перших шпигунських фотографіях під час дорожніх тестів в Лос-Анджелесі. Поява прототипу в Сполучених Штатах пов’язано з тим, що цей ринок буде одним з основних в стратегії продажів нового позашляховика, який заснований на новій задньопривідній платформі і розділить її з новою Mazda6. Про це повідомляє Експерт з посиланням на Mmr.

За даними інсайдерів, майбутній CX-5 буде позашляховиком преміум-класу, порівнянним з Mercedes GLC і BMW X3. На цих шпигунських фотографіях можна відзначити більш знайомий дизайн, збільшені пропорції і довгий капот для розміщення нових шестициліндрових рядних двигунів, представлених в минулому році.

Довший і плоский капот створює агресивний дизайн в сукупності з тонкими фарами, які виявилися трохи «втоплені». Перероблена решітка радіатора пофарбована в чорний колір. Короткий обвіс поєднується з квадратними колісними арками, а лобове скло тепер має більший кут нахилу, що має поліпшити аеродинаміку.

Нова модель Mazda відрізняється горизонтальною лінією даху, яка простягається до великих задніх дверей, із задньою стійкою з фіксованим заднім склом більш правильної форми і великого розміру – повна протилежність дизайну нинішньої моделі.

Оновлена ​​Mazda CX-5 надійде в продаж навесні 2023 року зі підключаємою гібридною системою, на базі рядного чотирициліндрового двигуна, а також з шестициліндровим бензиновим і дизельним двигуном, всі з 48-вольтовою технологією MHEV. Крім того, бренд також запропонує ексклюзивну технологію «SKYACTIV-X» і навіть спеціальну версію, яка може бути оснащена роторним двигуном нового покоління.

Ольга Степанова

Recent Posts

Місцями з дощами, проте дуже тепло: прогноз погоди на 29 квітня

Погода в Україні 29 квітня буде теплою, а опади пройдуть лише в окремих регіонах. Про це повідомив "Укргідрометцентр".…

6 хв. ago

Українських чоловіків все ж можуть повернути з-за кордону: нова заява Польщі

Польща може повернути українських чоловіків призовного віку, якщо буде така ініціатива з боку влади України.  Про…

7 хв. ago

Весняний кокосовий пиріг – 144-річний рецепт, пов’язаний з Тейлор Свіфт

Це маловідомий факт, але відома співачка Тейлор Свіфт є далекою родичкою великої поетеси Емілі Дікінсон.…

10 хв. ago

Повісток від ТЦК більше не буде: інструкція, як законно захиститися від військкомів

Нові правила прийому в армію включають цікавий алгоритм, який дозволяє кандидатам вибирати посади і військові підрозділи, кращі…

14 хв. ago

60-річна пенсіонерка вразила всіх красою та стала переможницею конкурсу краси

Алехандра Маріса Родрігес, юрист і журналістка з Аргентини, стала справжньою сенсацією, здобувши титул "Міс Буенос-Айрес"…

19 хв. ago

Чи чекати повторення “квітневого літа”: якою буде погода в травні

В Україні у травні температура повітря може бути на 1 - 2 градуси вищою за кліматичну…

31 хв. ago