Авто

Експерти назвали ТОП-5 найпопулярніших бюджетних авто

Українці продовжують купувати бюджетні авто,які отримали свою популярність завдяки компактним розмірам, хорошій паливній економічності та доступній цініПро найбільш популярні авто пише Avtosota.

За даними сайту оголошень AUTO.RIA список найпопулярніших автомобілів В-класу, придбаних протягом першого кварталу 2023 року, виглядає так.

Перше місце у списку посідає Daewoo Lanos, якого було продано 6 605 одиниць. Найпопулярніший рік випуску – 2007, а середня ціна на ці автомобілі становить близько 2 700 доларів. Lanos – економічний автомобіль з помірним споживанням палива, що робить його підходящим варіантом для тих, хто хоче мати надійний автомобіль з низькими експлуатаційними витратами.

Skoda Fabia

Другий автомобіль у списку – Skoda Fabia. З 3 502 проданими автомобілями найпопулярнішим роком випуску був 2008, а середня ціна на них становить близько $5 100. Fabia відома своїм просторим салоном, який ідеально підходить для сімей, а паливна ефективність автомобіля робить його відмінним варіантом для їзди по місту.

Chevrolet Aveo 2009

Третій автомобіль у списку – Chevrolet Aveo, якого було продано 2 666 одиниць. Найпопулярніший рік випуску цього автомобіля – 2008, а середня ціна на нього становить близько $4 300. Aveo є доступним автомобілем, який пропонує хороше співвідношення ціни та якості, що робить його популярним вибором серед покупців, які хочуть мати надійний автомобіль, не розоряючись при цьому.

Renault Logan

Четвертий автомобіль у списку – Renault / Dacia Logan, продано 2 092 одиниці. Найпопулярнішим модельним роком для цього автомобіля був 2009, а середня ціна на них становить близько $5 400. Logan – це просторий автомобіль, який відомий своєю довговічністю і надійністю, що робить його хорошим варіантом для тих, хто хоче мати машину, яка може прослужити багато років.

Ford Fiesta

П’ятий автомобіль у списку – Ford Fiesta, продано 1 436 одиниць. Найпопулярнішим модельним роком для цього автомобіля був 2016, а середня ціна на них становить близько $8 400. Fiesta – це стильний автомобіль, який відомий своїм спортивним дизайном і відмінною керованістю, що робить його популярним вибором серед покупців, які бажають отримати автомобіль, який буде одночасно цікавим для водіння і практичним для їзди по місту.

Ольга Степанова

Recent Posts

Неочікувані цифри: Євростат назвав середню тривалість життя у країнах ЄС

Євростат оприлюднив дані щодо середньої тривалості життя серед мешканців Європи. Результати є позитивними, адже додалося ще 0,9…

2 години ago

Що зміниться для українських чоловіків із 18 травня: десять фактів про мобілізацію

Починаючи з 18 травня набере чинності новий закон про мобілізацію. Він змінить правила реєстрації та призову військовозобов'язаних…

2 години ago

Нажились на війни: зникли мільйони, виділені на відновлення Бородянки

У постраждалій під час бойових дій Бородянці Київської області зникли приблизно 20 млн грн. Кошти…

2 години ago

Блокуватимуть рахунки і майно: ТЦК отримали право штрафувати за ухилення

Співробітники Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки отримають право на штраф за неявку в ТЦК для чоловіків,…

2 години ago

Новий кандидат у президенти США: Байдену та Трампу кинули виклик

За законами США, президентом країни може стати американець, якому вже виповнилося 35 років. Але ж…

3 години ago

У Чехії пригрозили штрафами та депортацією військовозобов’язаним українцям

Декілька заяв із приводу українців у Чехії зробив уряд цієї країни. Йдеться про легітимність перебування…

3 години ago