Економіка

Кол-центр ПАТ «Черкасиобленерго» увійшов до ТОП-7 кол-центрів ОСР та енергопостачальників

Кол-центр ПАТ «Черкасиобленерго» увійшов до ТОП-7 кол-центрів операторів систем розподілу  та енергопостачальників.

Про це повідомила прес-служба Товариства з посиланням на інформацію НКРЕКП. Оперативна можливість негайного зв’язку з компанією особливо важлива для мобільного відновлення розподілу електроенергії під час війни, -наголосили в компанії.

Кол-центр ПАТ «Черкасиобленерго» увійшов до ТОП-7 кол-центрів ОСР та енергопостачальників. Висока оцінка діяльності контакт-центру Товариства міститься у рейтингу регулятора –  Національної комісії, що здійснює регулювання ринку електроенергії та комунальних послуг (НКРЕКП) за результатами 2021 р.

Відповідно до встановлених Регулятором загальних стандартів якості надання послуг, рівень сервісу кол-центру протягом 30 секунд (тобто відсоток дзвінків, з’єднаних з оператором кол-центру протягом 30 секунд) має становити не менше 75 %.

Рівень цього сервісу ПАТ «Черкасиобленерго» вище встановленого регулятором нормативу, та становить 77%. За цим показником компанія посіла 7  місце в рейтингу НКРЕКП . ТОВ «Черкасиенергозбут», що працює з населенням та  яким володіє та управляє ПАТ «Черкасиобленерго», посіло  в рейтингу 4-те місце за показником дзвінків, з’єднаних з оператором кол-центру протягом 30 секунд – 87%.

«Наш колл-центр не обмежується телефонними технологіями. Зараз, у третьому десятиріччі 21 сторіччя ми запровадили електронні системи комунікації зі споживачами, серед яких вайбер-бот, телеграм-бот, можливість особистий кабінет на сайти Компанії. І споживачі сприйняли нові технології позитивно – кількість звернень  за допомогою електронних систем у 2021 р. в порівнянні з 2020 р. збільшилась на 22,6%%», – коментує Голова правління ПАТ «Черкасиобленерго» Олег Самчук.

Оперативна можливість негайного зв’язку з компанією особливо важлива для мобільного відновлення розподілу електроенергії під час війни, -наголосили в компанії.

З квітня 2021 р. споживачі  послуг ПАТ «Черкасиобленерго» отримали можливість дзвонити за номером 0800-501-328 та отримували всю необхідну інформацію. При цьому, незалежно зі стаціонарних чи мобільних телефонів йдуть дзвінки, для абонентів вони абсолютно безкоштовні.

Починаючи з травня 2021 р.,  мешканці Черкаської області першими після Києва та ще е кількох регіонів країни отримали можливість користуватися послугою безкоштовного  SMS-інформування.  як про планові, так і про аварійні відключення електроенергії. Трохи більше, ніж за 6 міс. 2020 р., абонентам було відправлено близько 320 тис. повідомлень (всього 640 тис абонентів).

ДОСЬЄ

ПАТ «Черкасиобленерго» – публічне акціонерне товариство зі штаб-квартирою в м. Черкаси, яке спеціалізується на розподілі електроенергії споживачам Черкаської області.

ФДМУ управляє 46% акцій, а ще 25% в управлінні ПрАТ «Українська енергозберігаюча сервісна Компанія» («УкрЕСКО»). Загальна кількість співробітників складає 3,7 тис. ПАТ «Черкасиобленерго» обслуговує 631 530 споживачів, в тому числі – 616 177 побутових.  ПАТ «Черкасиобленерго» за результатами 2020 р. збільшило чистий прибуток у порівнянні з 2019 р. на 15% – до 12,5 млн. грн., валовий дохід на 33% – до 1,7 млрд. грн., середню зарплату на 18% – до 14,6 тис. грн.

Ольга Степанова

Recent Posts

Блокування та штраф: українців можуть покарати за переказ коштів з картки на картку

Українські банки проводять регулярний фінмоніторинг транзакцій клієнтів і в деяких випадках можуть застосувати санкції. Про…

2 хв. ago

Чоловікам заборонили проходити ВЛК: у Міноборони роз’яснили, що відбувається

Направлення на проходження повторної військово-лікарської комісії для "обмежено придатних" осіб має видати військкомат, натомість це…

22 хв. ago

Росія офіційно пригрозила ударами по військових об’єктах Великобританії: подробиці

У понеділок, 6 травня, в МЗС Росії було викликано посла Великобританії Найджела Кейсі. Йому висловили…

34 хв. ago

Путін нелегітимний: у МЗС України закликали країни світу не визнавати російських “виборів”

Україна не визнаватиме легітимність "виборів" російського диктатора Володимира Путіна. Також вона має намір закликати лідерів інших…

42 хв. ago

Модний одяг на літо для жінок — тренди, на які варто звернути увагу

Великодні свята добігають кінця, а це означає, що за лічені дні варто чекати на потепління.…

54 хв. ago

Хвороба більше не аргумент: з якими вадами здоров’я заберуть служити

Наказ Міноборони відображає перелік медичних діагнозів та станів, які можуть впливати на здатність громадян до…

1 годину ago