Новини

У Польщі затримали пару українців: в чому їх звинувачують

У Польщі в Гдині затримали двох українців. В них вдома знайшли тіло немовляти, сховане в пакет. Про це повідомляє місцеве видання radiogdansk.pl.

Інцидент стався на вулиці Ридзовій. Поліція затримала двох осіб: 44-річну матір новонародженого та її на рік молодшого партнера. Вони обидва є громадянами України.

Слідів насильницької смерті на тілі немовляти візуально не виявили, тож тіло хлопчика відправили на судово-медичну експертизу.

“Встановлено, що дитина народилася наприкінці восьмого місяця вагітності і, ймовірно, не дихала або дихала дуже нетривалий час. Не можна чітко сказати, чи народився він живим. Для цього будуть потрібні додаткові гістопатологічні дослідження. 44-річній матері дитини та її чоловікові висунули звинувачення в нарузі над тілом”, — сказав представник окружної прокуратури Гданська Маріуш Душинський.

Підозрювані свою провину не визнають.

За наругу над тілом українцям загрожує до двох років позбавлення волі. Підозрювані перебуватимуть під наглядом поліції та їм заборонено залишати межі країни.

Про немовля стало відомо після того, як жінка потрапила до лікарні, і медики виявили, що вона недавно народила. Коли її почали питати про дитину, вона зізналася, де сховала тіло новонародженого малюка.

Ольга Степанова

Recent Posts

Платять за комуналку та хліб: мати бере з малолітніх дітей гроші за оренду

Міллі, багатодітна мати, яка активно веде свою сторінку у TikTok, вирішила навчати своїх дітей фінансовій…

2 години ago

Будуть серйозні проблеми: юрист пояснив що буде з ухилянтами після в’язниці

В Україні в судовій практиці вже є випадки, коли ухилянтам за свідомий вибір не мобілізуватися…

2 години ago

На висоті 9000 метрів: пасажир під час турбулентності намагався вкрасти літак

Йти до своєї мрії – без сумніву, прекрасно. Однак потрібно розуміти, коли не час й…

2 години ago

Не зобов’яжуть мобілізуватися: категорії, які не забере ТЦК

Внесення змін до мобілізаційного законодавства України кардинально змінює правила призову для осіб з інвалідністю. Зокрема,…

2 години ago

Аргентина закликала міжнародний суд видати ордер на арешт президента Венесуели

Аргентина звернулася до Міжнародного кримінального суду з проханням видати ордер на арешт президента Венесуели Ніколаса Мадуро на тлі…

2 години ago

“Нісенітниця”: Шольц розніс бюрократів, які блокують працевлаштування біженців з України

Німецька бюрократія стоїть на заваді працевлаштуванню сотень тисяч українських біженців, які мають затребуваний на німецькому…

2 години ago