Новини

Американець 8 років жив у різних машинах: збирав гроші на будинок

Ніколас Бауер довгі роки жив, змінюючи транспортні засоби, в яких йому доводилося ночувати посеред пустелі. За цей час він накопичив пристойну суму і зміг подарувати житло для своєї сім’ї.У США чоловік, який останні 8 років жив у різних машинах і фургонах, зміг накопичити достатню суму грошей для купівлі власного будинку. Про це 32-річний Ніколас Бауер з Аризони розповів YouTube-каналу Big Super Living In Arizona.
Чоловік прийняв таке важливе рішення, коли йому було всього близько 20 років. Уже тоді в нього були величезні борги.
Живучи в машинах американець вирішив накопичити невеликий капітал, щоб впоратися з фінансовими проблемами.
“Коли у вас немає витрат на оренду та комунальні платежі, гроші починають накопичуватися”, — поділився своїм досвідом Ніколас.
Чоловік гордо повідомив, що в нього накопичилася досить велика сума, щоб придбати будинок і на перший час не турбуватися про постійну роботу. Уперше Бауер вирішив спробувати жити в машині 2015 року. Тоді він працював автомобільним інженером і заробляв лише 11,50 доларів на годину. Крім того, на той момент у нього були значні борги. У пошуках “вирішення житлової кризи” американець вирішив спробувати новий спосіб життя, проживаючи в різних транспортних засобах.
Ніколас припаркував вантажівку Dodge Dakota, якою володів ще зі школи, на стоянці свого робочого місця і причепив до неї кемпер. Його начальник був не проти, оскільки у Бауера часто виникала необхідність “працювати цілі ночі безперервно”. Згодом цей самопроголошений “постійний мешканець пустелі” пересів на наступний транспортний засіб. Ним стала вантажівка серії Unimog 404. Там було ліжко, дерев’яна підлога, доступ до інтернету і навіть 40-дюймовий телевізор із плоским екраном.
У такому способі життя був один величезний мінус, у його імпровізованому житлі не було туалету, і доводилося використовувати порожню пляшку або ходити на роботу. Необхідність планувати перерви для відвідування вбиральні підштовхнула Бауера до ще одного оновлення. Пізніше він перебрався у вантажівку з причепом Fleetwood Prowler 1987 року випуску, оснащену сонячними батареями. Він прозвав її “творінням Франкенштейна”. Вантажівка розвалилася під час поїздки в Сан-Франциско.
Американець не уточнив скільки йому довелося викласти за нерухомість
Бауер відмовився від свого незвичайного способу життя, коли його дівчина завагітніла, і вони ухвалили рішення облаштуватися в постійному житлі. Сім’я з трьох осіб зараз проживає в пересувному будинку на двохакровій “оплаченій території” Бауера, де також перебувають усі транспортні засоби, в яких він раніше жив.
Американець не уточнив скільки йому довелося викласти за нерухомість, але згадав, що залишився без роботи. Він зазначив що йому вистачить заощаджень, щоб його сім’я ні в чому не потребувала перший час. Чоловік мріє зробити свій табір із машин глибоко в лісі.

Ольга Степанова

Recent Posts

“Це брехня”: Зеленський відреагував на інформацію WSJ про втрати України у війні

Видання The Wall Street Journal написало, що Україна нібито втратила у війні 80 тисяч своїх військовослужбовців.…

2 хв. ago

“Поверни гроші”: у Росії оголосили “шах” шаховому королю

Віцепрезидент Федерації шахів Росії (ФШР) Сергій Смагін розкритикував норвезького гросмейстера Магнуса Карлсена за заклик не допускати росіян та білорусів…

9 хв. ago

Краще купити зараз: які авто значно виростуть у ціні в 2025 році

Якщо ви планували придбати собі нове авто, експерти стверджують, що зараз саме час зробити це. Деякі…

13 хв. ago

Як підготуватися до опалювального сезону: поради енергетиків

Незабаром в Україні розпочнеться опалювальний сезон, який обіцяє бути досить важким. Українцям слід підготуватися до складного…

31 хв. ago

Доведеться платити ще більше: комунальники приготували українцям нове випробування

Питання підвищення тарифів на комунальні послуги постійно є болючим для українців, і тепер під загрозою…

49 хв. ago

В РНБО заборонили використання Telegram в Україні: хто потрапив у список

Національний координаційний центр кібербезпеки Ради національної безпеки і оборони України прийняв рішення обмежити використання месенджера Telegram в…

54 хв. ago