Новини

Українська танцівниця з Луганська підкорила британське телешоу

Британське танцювальне шоу підкорила 34-річна Надія Бичкова. Вона дворазова чемпіонка світу та Європи з танців та володарка двох світових рекордів Гіннеса, а також багаторазова чемпіонка Словенії з бальних та латиноамериканських танців. Але найцікавіше те, що Надія – родом з України.Хто така Надія Бичкова і як вона потрапила до британських танцювальних шоу, читайте далі у матеріалі.

Хто така Надія Бичкова

Надія Бичкова народилася 24 серпня 1989 року у Луганську, Україна. 2005 року її родина переїхала до Словенії та оселилася в Любляні. Мама дівчинки відкрила у місті магазин танцювальних суконь, а доньку записала до танцювальної школи. Надя виявилася талановитою ученицею, хоча її викладачі кажуть, що вона була впертою і не визнавала правила.

2010 року Надія (вона змінила написання свого імені) підписала контракт зі словенським телебаченням і стала учасницею шоу Star Dance. Її партнером на проєкті став відомий манекенник Петер Клінч. Між ними спалахнув роман, але стосунки заважали кар’єрі обох і за півтора року вони розлучилися.

У 2014-2015 році Бичкова зі своїм партнером Міхою Водікаром двічі ставала чемпіонкою світу з бальних танців. І з цим партнером у танцівниці також був роман.

У Словенії у яскравої та привабливої Надії склалася репутація “пожирачки чоловічих сердець”. У 2012 році вона засвітилася на обкладинці місцевого журналу Playboy, а у 2015 – на обкладинці українського журналу Playboy.

У тому ж році у неї стався роман із найпопулярнішим співаком Словенії Яном Плестеньяком, який був старший за кохану на 16 років.

У грудні 2013 року Надія несподівано для всіх вискочила заміж за російського танцюриста Сергія Коновальцева. Але на початку 2015 року пара вже розлучилася і кажуть, що причиною стало те, що Надія пристрасно закохалася в іншого – 21-річного Анзу Черіна, сина відомого югославського велогонника Примоша Черіна.

Наприкінці 2015 року дівчина вже зустрічалася з новим обранцем – футболістом клубу “Гориця” Матією Шкароботом. У червні 2016 року у пари народилася донька, яку назвали Міла.

А у 2017 році Надія переїхала до Лондона разом зі своєю матір’ю та донькою, бо підписала контракт із британським ВПС. Через деякий час з її соціальних мереж зникли всі фотографії з Матією і стало очевидно, що пара розірвала заручини. Про те, що вони почали жити окремо, Надія повідомила наприкінці 2021 року.

У червні 2023 року Надія опублікувала фото своєї родини – матері, батька, бабусі та дочки. Вона зізналася, що вперше за 7 років змогла обійняти тата та познайомити доньку з дідусем особисто. А її бабуся приїхала з України.

Варто зазначити, що у своїх соціальних мережах Надія не згадує про свою рідну країну і нічого не писала про російське вторгнення.

Бичкова на британському телебаченні

У 2017 році українка з’явилася як професійна танцівниця у 15 сезоні британського телевізійного танцювального шоу Strictly Dancing. Зі своїм партнером Давудом Гадам вони посіли 6 місце та дійшли до чвертьфіналу.

Далі Надія стала регулярно з’являтися в шоу кожного сезону і її партнерами ставали відомі співаки, артисти та навіть футболісти.

2018 – співак Блю Лі Раян. Пара вибула третього тижня.

2019 – екс-футболіст Девід Джеймс. Вибули четвертого тижня шоу.

2021 – тележурналіст та ведучий Ден Вокер. З цим партнером вона посіла 5 місце.

2022 – музикант та співак Метью Госс. Посіли 13 місце.

У 2023 році Надію на шоу не запросили та кажуть, що вона була дуже засмучена цим фактом. Хоча її екс-партнери та друзі говорили, що ситуація нагадує, коли на лаві запасних у футболі опиняється мега-зірка.

Нові відносини української танцівниці

За даними Daily Mail, причиною того, що Надію не запросили до шоу наступного сезону, став її новий коханий – 28-річний красень Кай Уїддрінгтон. Пара зустрічається із січня 2022 року і заявила в одному з інтерв’ю, що “живе казкою мрії”.

Кай – танцюрист і їхня зустріч відбулася на шоу. Закохані відзначили, що їхній роман особливий, тому що у них є неймовірна хімія, яка особливо помітна на сцені.

Свої стосунки вони не надто афішують, але й не приховують – зізнаються, що важко перебувати під постійним поглядом своїх фанатів. Тому вони мають вивести свої багаторічні відносини на новий рівень і почати жити разом.

У перші тижні танцюристи виходили на вулицю лише у маскуванні, щоб захистити свої тендітні стосунки. Зараз вони відкриті й Надія вирушила з коханим на їхнє власне шоу – Once Upon A Time.

Також пара заявила, що у 2024 році вони візьмуть участь у шоу Dancing With The Stars Weekends.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

41 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

43 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

44 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

54 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

56 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

58 хв. ago