Новини

Російські туристи за кордоном заявляють, що вони з України

Деякі російські мандрівники вдаються до спірної тактики, перебуваючи за кордоном через негативний міжнародний імідж своєї країни. Вони неправдиво заявляють, що вони з України, щоб уникнути ворожості чи негативного ставлення. Хоча ця брехлива стратегія може тимчасово полегшити напруженість цих людей, вона викликає етичні проблеми. Про це повідомляє «Obozrevatel».

Вкрай важливо визнати, що нечесність не є конструктивним вирішенням проблем, з якими стикаються російські мандрівники у нинішньому геополітичному кліматі.

Як повідомляється, росіянин, який виїхав за кордон, вирушив до соціальної мережі, щоб розповісти про те, як він викручується з неприємних ситуацій за кордоном через національність.

“Кілька разів намагалися докопатися до нас, що ми росіяни. Але коли кажеш, що з України, – відразу відстають. Лайфхак”, – написав блогер, додавши смайлик, що сміється.

Так, досвідчені мандрівники вигадали спірний «лайфхак», покликаний потенційно пом’якшити конфлікти за кордоном. Відомий туристичний блогер-мільйонер Олександр Кондрашов, який має понад 2,6 мільйона підписників, нещодавно поділився цією стратегією у своїх InstaStories.

Тактика Кондрашова у тому, щоб уявити себе хибно, деякі вважають підлим і цинічним, як уникнути потенційних конфліктів під час міжнародних поїздок. Важливо відзначити, що такий підхід порушує етичні питання та викликав неоднозначну реакцію громадськості.

Ольга Степанова

Recent Posts

ГУР атакували базу РФ в Сирії, де виготовляли і тестували ударні БПЛА: деталі (відео)

Спецпризначенці Головного управління розвідки Міноборони провели спецоперацію в Сирії. Вони атакували російську базу поблизу міста…

6 хв. ago

ЗС РФ б’ють по логістиці, ЗСУ розпочали другу фазу прориву, — оглядач

Підрозділи ЗСУ готуються до нової фази прориву в Курській області, яка полягатиме у відповіді на контратаки…

14 хв. ago

Війна не завада: у чотирьох нардепів знайшли нове елітне житло (розслідування)

Попри війну та загальне падіння якості життя в Україні, політики продовжують примножувати свій стан. Наприклад,…

15 хв. ago

Податки піднімуть знову: кого “вдарить” новий законопроєкт

В Україні планують підвищити податки на працю та підприємництво. Однак економіст Олексій Кущ вважає, що…

24 хв. ago

Нові сюрпризи для ухилянтів: яке покарання вигадали у ТЦК

Представник комітету Верховної Ради з питань правоохоронної діяльності Олександр Бакумов прокоментував зміни до законопроєкту щодо…

32 хв. ago

Коли будуть перші заморозки в Україні: синоптики розказали, коли очікувати похолодання

В Україну наближається потужний антициклон з півночі, що принесе суху та малохмарну погоду на початку…

39 хв. ago