Новини

На Полтавщині застрелили трьох людей: серед загиблих – колишній мер Лохвиці

У Полтавській області чоловік застрелив трьох людей і підірвав себе гранатою.Про це повідомляє пресслужба Нацполіції регіону.

За даними силовиків, інцидент стався у населеному пункті Лохвиця.

“Місцевий 53-річний чоловік у трьох домогосподарствах застрелив двох сусідів (67-річного та 47-річного чоловіків) та 63-річну сусідку з гладкоствольної зброї, після чого повернувся у власне домоволодіння і підірвався гранатою”, – йдеться у повідомленні відомства.

За фактом потрійного вбивства внесено дані до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст. 115 Кримінального кодексу. На місце НП прибули вибухотехніки та криміналісти для з’ясування всіх обставин.

Місцеве видання “Полтавська хвиля” стверджує, що одним із загиблих виявився колишній мер Лохвиці В’ячеслав Демчук. За словами журналістів, стрільцем є Олександр Сова.

“Полтавська хвиля взяла коментар у чинного мера Лохвиці Віктора Радько. Він підтвердив, що вбивця не має відношення до тероборони. Вбивство сталося на побутовому ґрунті. Чоловік увірвався до сусідів, одним із яких був колишній міський голова В’ячеслав Демчук, убив їх, а потім повернувшись додому, підірвав себе гранатою. За словами мера, Олександр Сова – місцевий мисливець, який тримає вдома рушницю”, – йдеться у повідомленні.

Ольга Степанова

Recent Posts

Ще один російський НПЗ зупинив переробку нафти після успішної атаки українских дронів

Туапсинський НПЗ компіанії Роснєфть зупинив переробку нафти внаслідок пожежі, яка сталася після атаки безпілотних літальних…

12 години ago

В Україні випробували унікальний дрон: невидимий для мін

Днями представники силових структур, технічні фахівці і потенційні експлуатанти протестували дрон, який може суттєво допомогти…

18 години ago

Захід зупинить Путіна, якщо він зважиться на ядерний удар – Маломуж

Колишній голова Служби зовнішньої розвідки України, генерал армії України Микола Маломуж спрогнозував, як перспектива проведення Росією навчань…

18 години ago

Прогноз погоди на вихідні 18–19 травня: бувало і тепліше

За даними Sinoptik.ua, у більшості регіонів України після затяжного періоду прохолоди нарешті потеплішає, тож можна…

18 години ago

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

2 дні ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

2 дні ago