Новини

Мінцифра запускає оновлену платформу Дія.Освіта

Мінцифра запускає оновлену платформу Дія.Освіта: долучайтеся до презентації.Міністерство цифрової трансформації запускає оновлений проєкт Дія.Освіта — національну едьютейнмент-платформу актуальних знань та навичок, де можна безоплатно навчатися в інноваційному й інклюзивному форматі. Це перший у світі проєкт такого масштабу. Офіційна презентація оновленої платформи відбудеться в онлайн-форматі 17 травня о 15:00, інформує Мінцифри.

З початку повномасштабного вторгнення чимало людей втратили роботу — бойові дії тривають там, де раніше були зайняті щонайменше 10 млн працівників. Дія.Освіта — це можливість, зокрема, для внутрішніх переселенців та решти охочих зробити перший крок до нових навичок та нової професії.

Платформа є наступним етапом еволюції проєкту Дія.Цифрова освіта, який стартував у 2020-му і був зосереджений на цифрових навичках та цифровій грамотності. Тепер Дія.Освіта масштабується: разом з провідними компаніями та експертами ми створили понад 50 нових освітніх серіалів та 50 симуляторів про різні професії, а також додали англомовну адаптацію платформи. У день запуску Дія.Освіта платформу презентують:

Михайло Федоров, Віцепрем’єр-міністр з інновацій, розвитку освіти, науки та технологій — Міністр цифрової трансформаціїКаран Бхатія, віцепрезидент Google з питань міжнародних справ та суспільної політики (онлайн)Валерія Іонан, заступник Міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграціїВіктор Лях, президент Фонду «Східна Європа»Мікко Гроенберг, в.о. Керівника операційного департаменту КМЄС в УкраїніПол Ґьорні, Засновник і CEO BecomingX (онлайн)Юрій Баланюк, Голова національного агентства кваліфікаційКрім цього, відбудуться дві дискусійні панелі за участі партнерів освітніх серіалів: про потреби роботодавців (Socar, Silpo, balbek bureau, МХП) та про ринок праці (Jooble, Work.ua, Robota.ua).

Зареєструватися на онлайн-трансляцію можна на лендингу події: https://bit.ly/42qkDJT

Акредитація для журналістів для участі у події офлайн обов’язкова. Отримати її можна за посиланням: https://bit.ly/3VW15KN. Національна платформа Дія.Освіта оновлена з ініціативи Міністерства цифрової трансформації за підтримки Google.org та Фонду Східна Європа.

Ольга Степанова

Recent Posts

Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями “не пахне”

В останні дні спостерігається зростання черг біля ТКЦ, зокрема у Полтавській області. Про це повідомив начальник служби зв'язків…

31 секунда ago

Сьогодні частину України охопить похолодання: температура не підніметься вище +12°

У суботу, 4 травня, погода в Україні буде сонячною і сухою, проте частину країни охопить…

3 хв. ago

Індійська фірма сплагіатила бренд Tesla: компанія Маска подає до суду

Компанія Tesla подала до суду на індійського виробника акумуляторів за порушення торгової марки, так як…

11 хв. ago

Алек Болдвін після відмови від наркотиків став алкоголіком: з однієї крайності до іншої

66-річний артист зізнався, що у молоді роки вживав наркотики. Алек робив це регулярно і в необмежених…

14 хв. ago

Витік радіації та токсичних відходів. Російські екологи б’ють тривогу щодо наслідків паводків

Російські екологи б'ють на сполох через руйнівні наслідки повені. На їх думку, існує висока ймовірність…

19 хв. ago

Обмежено придатних до служби більше немає: що це означає і що змінилося з 4 травня

У суботу, 4 травня, набирають чинності зміни законодавства, які остаточно скасовують категорію "обмежено придатних" до військової служби.…

22 хв. ago