Авто

Honda презентувала нове покоління CR-V

Компанія Honda презентувала нове покоління Honda CR-V 2023 року.Honda CR-V 2023 виросла і стала більш преміальною, отримавши новий гібрид. Honda CR-V 2023 останнього покоління відрізняється від попередника міцним та витонченим дизайном. Новинка доступна з більш сучасною гібридною трансмісією. Про це інформує Експерт з посиланням на АВТОТЕМА.

При розробці екстер’єру нового позашляховика Honda черпала натхнення у моделях Ridgeline та Passport TrailSport, розробивши більш виражену горизонтальну поясну лінію та збільшивши ширину. Крім того, CR-V 2023 на 68 см довше, а його колісна база зросла на 40 см, але найінтригуюча зміна – це зміна положення передніх стійок. Бренд також перемістив бічні дзеркала заднього виду до дверей.

Передня частина CR-V 2023 робить особливо сміливу заяву завдяки великій вертикальній решітці радіатора і світлодіодним фарам для всіх варіантів. Вертикальні задні ліхтарі також було змінено для моделі 2023 року. Honda продаватиме CR-V 2023 року в модифікаціях EX, EX-L, Sport та Sport Touring. Перші два мають глянсову чорну сітку передньої решітки з хромованою обробкою і стандартні 18-дюймові колеса з 10 спицями. Варіанти Sport та Sport Turing мають більш агресивні передню та задню панелі, прямокутні вихлопні труби, задній спойлер та глянсово-чорні решітки радіатора. CR-V Sport оснащений унікальними 18-дюймовими колесами Berlina Black з 10 спицями, а Sport Touring – 19-дюймовими колесами з 5 спицями.

У салоні зроблено різні доопрацювання. Зовні він схожий на салон Civic 11-го покоління. В результаті вийшла панель приладів з лаконічним і лаконічним дизайном, з ефектною металевою стільниковою сіткою, що приховує вентиляційні отвори. Honda також оснастила новий позашляховик 7-дюймовою цифровою панеллю приладів, а варіанти EX і Sport також мають 7-дюймовий інформаційно-розважальний дисплей.

Моделі CR-V EX і EX-L оснащені оновленим 1,5-літровим турбованим чотирициліндровим двигуном потужністю 190 к.с. та 243 Нм. У парі з цим двигуном працює варіатор і всі варіанти мають систему повного приводу Honda Rear Time AWD. Що стосується CR-V Sport і Sport Touring, вони оснащені новою гібридною системою, яка поєднує в собі 2,0-літровий чотирициліндровий двигун із циклом Аткінсона та пару електродвигунів. Комбінована потужність складає 204 л.с. та 335 Нм. Ці моделі забезпечують тягове зусилля до 1000 кг. Honda CR-V 2023 року вийде в продаж цього літа, а гібридні моделі надійдуть у продаж пізніше цього року. Подробиці про ціни не повідомляються.

Ольга Степанова

Recent Posts

Справжній шедевр: у мережі показали одну з найкрасивіших і найскладніших суконь Met Gala 2024

Незважаючи на те, що минуло вже кілька днів після Met Gala 2024, вбрання деяких гостей…

12 хв. ago

ТЦК зможуть оштрафувати кожного: спливли “боки” нового закону

З набранням чинності закону про мобілізацію запрацюють і нові штрафи для всіх, хто порушить правила військового обліку…

21 хв. ago

Росія повинна програти у війні заради самої себе, – CNN

Росія вже понад два роки веде повномасштабну війну в Україні, і весь цей час за кордоном…

32 хв. ago

Ціни виходять на новий рівень: скільки коштує оренда квартир у Києві

Після несподіваного обвалу цін на вторинному ринку нерухомості Києва на початку травня вартість житла почала повільно повзти…

40 хв. ago

Заступника міністра Сольського взяли під варту: який термін йому загрожує

Заступник міністра аграрної політики та продовольства Маркіян Дмитрасевич фігурує у справі про махінації із землею…

52 хв. ago

Пентагон витратить рекордну суму на виробництво нових систем Himars

Міністерство оборони США уклало контракт із корпорацією Lockheed Martin на виробництво реактивних систем залпового вогню…

1 годину ago