Новини суспільства

Окупанти не припиняють нищити інфраструктуру: скільки зруйновано доріг

Стало відомо, скільки доріг в Україні було зруйновано за 100 днів війни.За 100 днів війни в Україні було зруйновано 24 тисячі км доріг та три сотні мостів. Про це інформує Експерт з посиланням на АВТОТЕМА.

«Ворог не припиняє нищити нашу інфраструктуру, але країна продовжує жити та відбудовуватися в умовах війни. Ми поставили на паузу всі масштабні проєкти Великого будівництва, натомість працюємо на критично важливих маршрутах та «дорогах життя», – йдеться у повідомленні.

На деокупованих територіях, станом на сьогодні забезпечили проїзд 39 тимчасовими переправами на дорогах до Києва, Ірпеня, Бучі, Гостомеля, Чернігова, Харкова, Сум, Миколаєва. Шляховики вже відкрили рух по «Варшавській трасі» з Києва до Ковеля. На цій трасі у двох областях через війну було знищено три мости. Всі три переправи вже функціонують, повідомляє AmperCar із посиланням на «Укравтодор».

«Не зупиняється і розчищення і прибирання доріг від військової та цивільної техніки, сміття та бруду. 930 км доріг державного значення та комунальних вулиць київського передмістя – очищено. Там де необхідно проводимо аварійні ремонти аби поїздки були безпечними, наносять розмітку та встановлюємо знаки», – підсумували у відомстві.

Ольга Степанова

Recent Posts

Вибори в США: американці ненавидять політику Байдена, а Трампа як особистість

Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…

1 день ago

Прибуток найбільших банків Росії впав

Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…

1 день ago

Чи корисні перекуси: важливі поради

Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…

1 день ago

У Yasno повідомили про поточний стан в енергетиці

В Україні  через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання,  вводилися екстрені…

1 день ago

Rheinmetall хоче відкрити в Україні підприємство з протиповітряної оборони

Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.

1 день ago

Які сумки будуть у тренді літом 2024

Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.

1 день ago