Новини

В Каліфорнії пілот пасажирського літака під час польоту погрожував застрелити капітана

В Каліфорнії пілот пасажирського літака погрожував застрелити капітана через те, що він хотів надати допомогу пасажиру, якому стало зле. Про це пише видання Mirror.

Як стало відомо, пілоту Джонатану Данну загрожує до 20 років в’язниці за інцидент, який стався на борту пасажирського літака в серпні 2022 року. Велике журі в штаті Юта, США, звинуватило Данна у втручанні в роботу екіпажу літака.

Прокурори кажуть, що Данн був першим офіцером або другим пілотом на рейсі – йому було дозволено мати з собою в літаку зброю. 

“Після розбіжностей щодо можливого перенаправлення рейсу, яке повинно було статися через те, що пасажиру стало зле. Данн сказав капітану, що застрелять його, якщо капітан перенаправить рейс”, — повідомили в офісі генерального інспектора.

У звинуваченні Данн був описаний як каліфорнійський пілот. У ньому не вказано авіакомпанію, у якої стався інцидент, зазначивши лише, що це був комерційний рейс. 

Генеральний інспектор заявив, що співпрацює з ФБР і Федеральним управлінням авіації над розслідуванням.

У обвинувальному висновку федерального окружного суду штату Юта на двох сторінках сказано лише, що Данн “дійсно використовував зброю для нападу та залякування члена екіпажу”. 

Втручання в екіпаж літака є кримінальним злочином, за який передбачено до 20 років позбавлення волі. Судове засідання призначено на 16 листопада. 

Ольга Степанова

Recent Posts

“Річка вибухнула”: страшні повені дістались до Італії

Північна Італія вслід за іншими країнами потерпає від руйнівної стихії. Шторм "Борис", який вже спричинив масштабні…

8 хв. ago

Депутат жорстоко побив військового просто посеред вулиці: усі деталі скандалу

Депутат з Першотравенська побив військового. Сталося це просто посеред білого дня на очах у свідків. Військовослужбовець…

15 хв. ago

Російські війська замінували дамби на Білгородщині

Російські війська замінували дамби у Бєлгородській області, Ймовірно, вони готують провокації, що надалі звинуватити Україну…

20 хв. ago

Україна попросила Румунію збивати усі “Шахеди”, які летять у її напрямку

Україна звернулася до Румунії з проханням збивати всі російські дрони-камікадзе, які летять в напрямку її…

27 хв. ago

Частина українців у Польщі залишаться без виплат: кого це торкнеться

З 1 жовтня 2024 року українські біженці в Польщі втратять право на деякі дитячі виплати. Це пов'язано…

37 хв. ago

“Ви на приколі?”: Тищенко бурхливо відреагував на нове рішення суду (відео)

Нардепу Миколі Тищенку продовжили запобіжний захід ще на два місяці у вигляді цілодобового домашнього арешту. Це рішення…

39 хв. ago