Новини

Прес-секретар Путіна заявив, що його донька жила у Франції у “спартанських умовах”

Прессекретар російського диктатора Дмитро Пєсков несподівано заявив, що його донька Єлизавета, яка регулярно хизується розкішним життям та подорожами, “ніколи не була дитиною-мажором”.
В інтерв’ю пропагандистам Пєсков запевнив, що Ліза нібито жила “бідно, у спартанських умовах”, коли навчалася у Європі.

“Ліза ніколи не була дитиною-мажором. Вона мала дуже непросте життя, непросте навчання. Вона навчалася не тільки в Росії, а й у Франції. І завжди жила там дуже бідно, в спартанських умовах. Їй довелося долати величезну кількість труднощів, вона довго шукала себе. Слава Богу, зараз все нормально. Теж стала неабиякою кар’єристкою”, – заявив Пєсков.

Ліза Пєскова: що відомо про доньку речника Путіна

Єлизавета Пєскова звикла жити розкішно з дитинства. Попри гучні заяви її батька про патріотизм, його донька залюбки подорожувала світом і навіть жила в ненависній Росії Європі.

Повномасштабне вторгнення РФ внесло свої корективи в елітне життя Пєскової. Проти неї ввели санкції, тому із європейським життям у Франції довелося попрощатися. Пєскова повернулася в РФ вирішила працювати над модернізацією суднобудівних заводів.

Варто зазначити, що спочатку Ліза Пєскова демонструвала ознаки здорового глузду і відреагувала на вторгнення РФ в Україну антивоєнним постом в Instagram. “Нет войне” – написала дівчина, але згодом видалила сторіз.

Згодом Пєскова заявила, що вважає санкції, запроваджені проти неї, “необґрунтованими та несправедливими”. Дівчина зазначила, що вона “не з простої сім’ї”, але “зробила себе сама”. Пєскова запевнила, що не може вплинути на ситуацію, тому здивована обмеженнями, запровадженими проти неї та брата.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

3 години ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

3 години ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

3 години ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

3 години ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

3 години ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

3 години ago