Categories: Новини

З’явилася нова інформація: двійник Путіна живе з ним на Валдаї

Таку думку висловив російський правозахисник, блогер Марк Фейгін у розмові з українським журналістом Дмитром Гордоном .

«Я згоден, що є оперативні непублічні двійники. Вони потрібні, щоб оперативно створювати якийсь безпечний для нього простір. Тому що замах може бути одним, залишиться другий», – каже Фейгін.

Правозахисник вважає, що двійники не потрібні для того, щоб публічно репрезентувати та замінювати Путіна публічно, адже це дуже небезпечно.

«Бо за Путіним спостерігають різні експерти, розвідувальноспівтовариства, люди, які знаються на фізіогноміці. Тому таку заміну експерту не помітити дуже складно. Видати себе за іншу людину – це тисячі параметрів, починаючи від тембру голосу, розрізу очей тощо. Звичайно, зараз за допомогою сучасних технологій можна повторити. Але передати манеру мислення через мовлення дуже складно. Якщо це все ж таки вдалося, ми дізнаємося про це після, коли все закінчиться. Якщо з’являться підтвердження, що, наприклад, це двійник виступав замість Путіна в Маріуполі, я дуже здивуюсь. Поки що всі факти вказують, що двійники є, але це двійники оперативні, а не Путіна, що замінюють публічно. Непублічні двійники», – підсумував Марк Фейгін.

У свою чергу Дмитро Гордон зазначив, що за його інформацією, що разом із фактичною родиною Путіна (тобто з коханкою Аліною Кабаєвою та їхніми загальними дітьми) на Валдаї живе і двійник диктатора.

«Єдиний двійник. Людина, якій зробили дуже багато пластичних операцій. Він живе фактично поряд із Путіним, спостерігає за ним, спілкується, переймає якісь речі. І відрізнити їх практично неможливо. Говорять, що їх розрізняє лише старший син Іван», – заявив Гордон.

Раніше керівник Головного управління розвідки Міноборони України Кирило Буданов заявив, що Путіна можуть заміняти двійники. За його словами, у диктатора є щонайменше троє двійників.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Начальник ТЦК назвав “бусифікацію” міфом: українці в коментарях шоковані

У соціальних мережах активно обговорюють відео де чоловіки примусово доставляються ТЦК. Ці ролики вже створили…

5 хв. ago

Усіх водіїв попередили: Рада готує новий “зимовий” штраф – за що хочуть карати

В Україні водіям готують новий сезонний штраф щодо обов'язкового використання зимових шин. Про це йдеться у законопроекті, пише портал…

16 хв. ago

Українцям розповіли, в якій валюті краще тримати гроші: чи варто вкладати кошти в долари

Вкладення коштів у різні активи може допомогти захистити заощадження і навіть заробити на них. Наприклад,…

25 хв. ago

Гонконгом шириться нова смертельна хвороба: померли вже четверо людей

У Гонконзі (адміністративний район КНР) поширюється смертоносна бактеріальна інфекція. Відомо вже про чотири летальні випадки. Як…

37 хв. ago

Затримання “Тринадцятого”: у телеграм-каналі воєнного злочинця справжня істерика

У телеграм-каналі Єгора Гузенка справжня істерика. Так, небайдужі закликають правоохоронців припинити знущання з затриманого. Про…

46 хв. ago

Не до кінця втрачені: вчені виявили незвичайну рису характеру психопатів

Нещодавні дослідження показали, що, хоча психопати часто сприймаються як позбавлені емпатії, вони здатні розуміти емоції…

56 хв. ago