Трендові джинси весни 2024 року: які моделі та кольори будуть актуальними

Джинси – це універсальний предмет одягу, який є в гардеробі багатьох людей, незалежно від віку. Але при виборі такої речі важливо враховувати модні тенденції. Пропонуємо дізнатися про те, які кольори та моделі штанів з деніму будуть актуальними навесні 2024 року.

Темно-сині джинси

Джинси такого кольору легко поєднувати з різними відтінками одягу та створювати стильні образи для будь-якого випадку. Стилісти кажуть, що темно-сині штани з деніму, особливо прямого крою або з широкими штанинами, можна використовувати для ділового стилю чи навіть офіційних заходів. Звичайно ж, вони стануть чудовим доповненням і повсякденного образу.

Світло-блакитні джинси

Це класичний колір джинсів, який ніколи не виходить із моди, тому і навесні 2024 року вони також будуть актуальними. Вони надають образу більш свіжий і стильний вигляд, а також чудово виглядають як з яскравими, так і більш спокійними відтінками різних кольорів. Взуття під світло-блакитні джинси теж досить просто підібрати це можуть бути як кросівки, так і човники на підборах.

Чорні джинси

Особливо актуальними будуть вінтажні моделі чорного кольору – із завищеною талією та прямими або трохи звуженими донизу штанинами. Вони допоможуть створити модний образ, доповнивши джинси будь-яким верхом та взуттям.

Прямі джинси

Стиль “straight leg jeans”, який був трендом у 90-х, останнім часом користується все більшою популярністю. І це не дивно, тому що такі джинси можна поєднувати з різними верхами та взуттям. Вони нададуть образу стильного і класичного вигляду. Крім того, така модель джинсів візуально робить жінок стрункішими, особливо якщо вибрати модель з високою посадкою.

Мішкуваті джинси

Ця модель користувалася популярністю на початку 2000-х. Зараз вона знову повернулася в тренди завдяки відомим дизайнерам, які стали демонструвати таку форму джинсів у своїх нових колекціях. Щоб створити цікавий образ із мішкуватими брюками з деніму, можна використовувати речі різних стилів.

Підпишіться на Today.ua, щоб бути в курсі останніх новин:

Ольга Степанова

Recent Posts

Розбагатів на людському горі: вчені знайшли скарби польського афериста XVIII століття (фото)

У Свентокшиських горах у Польщі дослідники виявили скарб монет, пов'язаних з Антонієм Яцевичем, який на…

2 хв. ago

Посилення мобілізації в травні: професії чоловіків, які заборонено бронювати

18 травня в Україні набере чинності новий закон про мобілізацію, в результаті чого процес призову…

14 хв. ago

Київрада вирішила витратити на ліфт 1,3 мільйона гривень – деталі тендеру

Влада Києва вирішила витрати 1,3 мільйона гривень на ліфт для маломобільних груп населення. Замовником тендеру виступає Київська міська…

15 хв. ago

Цього тижня по Землі вдарить ще одна сонячна буря: вчені назвали дати

На Сонці продовжують виникати спалахи, тобто викиди електромагнітного випромінювання, які містять велику кількість заряджених частинок.…

18 хв. ago

У Sky News показали перші хвилини вторгнення військ РФ у Вовчанськ

Журналісти видання Sky News оприлюднили кадри вторгення РФ у Вовчанськ. Спостерігаючи за прямим відеопотоком з безпілотника, можна…

21 хв. ago

Україну чекає колапс міжнародних перевезень: що не так з новим законом про мобілізацію

Через недосконалі норми бронювання та набрання чинності закону про мобілізацію, ринок міжнародних автоперевезень може опинитися…

2 години ago