Сукні з високими розрізами, кроптопи та куртка-око: Андре Тан представив колекцію на Тижні моди в Лос-Анджелесі

Андре Тан на Тижні моди в Лос-Анджелесі (в межах програми Ukrainian Fashion Forward) представив колекцію свого sustainable fashion бренду RDNT під назвою Open Your Eyes.

Колекція складається з ультрафункціональних, мінімалістичних і стильних речей, які репрезентують сучасну молодь, її настрої та жагу до самовираження. Для її створення використали екоматеріали: органічну бавовну і перероблений поліестер, які привертають увагу до екосвідомості та “етичної моди”.

Перед початком показу гостям продемонстрували спеціальний мініфільм, який підготувала команда дизайнера. В ньому показали, якою гарною є Україна, а також наслідки повномасштабної війни. Так, за словами дизайнера, вони нагадали американцям про війну в Україні.

“Я зрозумів, що все роблю правильно, коли їхав в Лос-Анджелесі в таксі і випадково зав’язалася розмова з водієм. Таксист розповів мені багато цікавих речей, наприклад, про те, що в США багато хто думає, що війна в Україні вже закінчилася, адже по телебаченню її зовсім припинили показувати. І це при тому, що зараз війна перебуває в запеклій фазі, коли за кожен метр точаться бої та гинуть наші бійці. Я кілька разів хотів скасувати показ – були певні складнощі, але потім зрозумів, що цей Тиждень моди – чудова можливість вчергове нагадати світові про те, що війна триває і Україна потребує підтримки світової спільноти”, – поділився Андре Тан.

В показі брали участь українські та американські моделі, яких він відбирав на спеціальному кастингу.

“Американські моделі – прекрасні і надзвичайно професійні, я отримав колосальне задоволення від співпраці з ними. Але я вчергове переконався, що саме українські моделі – найкращі у світі”, – додав Андре Тан.

Нагадаємо, Андре Тан вперше цю колекцію показав на Тижні моди в Парижі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Старовинний туалет у Шотландії викликав ажіотаж у соцмережах

На шотландському острові Б'ют є старовинна пам'ятка, що несподівано стала головною визначною пам’яткою місцевості. Йдеться…

3 секунди ago

Тарифний ультиматум: водоканали вимагають підвищення цін, інакше – колапс

Українцям слід готуватися до підвищення тарифів на водопостачання та водовідведення, попереджають представники водоканалів. Зокрема, "Тернопільводоканал"…

29 хв. ago

Збулось чергове пророцтво: «Сімпсони» передбачили ураган у Флориді

Фанати серіалу «Сімпсони» стверджують, що один із епізодів 1996 року передбачив урагани у Флориді, які…

34 хв. ago

Хто з обласних прокурорів отримує шалені виплати за інвалідність: перелік

Журналісти проєкту «Є питання» з'ясували, що деякі керівники обласних прокуратур та посадовці Пенсійного фонду України…

1 годину ago

ТЦК заявили, що перевірки на концертах і в ресторанах відтепер нова реальність українців

Українці повинні підготуватися до частих заходів оповіщення у публічних місцях, які тепер активно проводяться територіальними…

1 годину ago

Визнаний мертвим чоловік прокинувся перед вилучення внутрішніх органів лікарями

В лікарні Baptist Health у Річмонді, штат Кентуккі (США), пацієнт, якого лікарі визнали мертвим, опинився…

1 годину ago