Сукні з високими розрізами, кроптопи та куртка-око: Андре Тан представив колекцію на Тижні моди в Лос-Анджелесі

Андре Тан на Тижні моди в Лос-Анджелесі (в межах програми Ukrainian Fashion Forward) представив колекцію свого sustainable fashion бренду RDNT під назвою Open Your Eyes.

Колекція складається з ультрафункціональних, мінімалістичних і стильних речей, які репрезентують сучасну молодь, її настрої та жагу до самовираження. Для її створення використали екоматеріали: органічну бавовну і перероблений поліестер, які привертають увагу до екосвідомості та “етичної моди”.

Перед початком показу гостям продемонстрували спеціальний мініфільм, який підготувала команда дизайнера. В ньому показали, якою гарною є Україна, а також наслідки повномасштабної війни. Так, за словами дизайнера, вони нагадали американцям про війну в Україні.

“Я зрозумів, що все роблю правильно, коли їхав в Лос-Анджелесі в таксі і випадково зав’язалася розмова з водієм. Таксист розповів мені багато цікавих речей, наприклад, про те, що в США багато хто думає, що війна в Україні вже закінчилася, адже по телебаченню її зовсім припинили показувати. І це при тому, що зараз війна перебуває в запеклій фазі, коли за кожен метр точаться бої та гинуть наші бійці. Я кілька разів хотів скасувати показ – були певні складнощі, але потім зрозумів, що цей Тиждень моди – чудова можливість вчергове нагадати світові про те, що війна триває і Україна потребує підтримки світової спільноти”, – поділився Андре Тан.

В показі брали участь українські та американські моделі, яких він відбирав на спеціальному кастингу.

“Американські моделі – прекрасні і надзвичайно професійні, я отримав колосальне задоволення від співпраці з ними. Але я вчергове переконався, що саме українські моделі – найкращі у світі”, – додав Андре Тан.

Нагадаємо, Андре Тан вперше цю колекцію показав на Тижні моди в Парижі.

Ольга Степанова

Recent Posts

На могилі Пригожина залишили дивну записку з посланням Кремлю

На день народження загиблого ватажка ПВК "Вагнер" Євгена Пригожина, над поплічниками якого посилили контроль через річницю його бунту,…

1 годину ago

Повістки на вулицях: до яких пір їх видаватимуть українцям

Вручення повісток військовозобов’язаним українцям на вулицях та у громадських місцях триватиме доти, доки в країні триває повномасштабна…

1 годину ago

Відвертий фашизм: На росТБ українців оголосили “людьми другого сорту”

В ефірі російського "Першого каналу" вже відкрито звучать фашистські наративи щодо українців. Так, член команди…

1 годину ago

“Хто буде робити їхню роботу?“: влада дозволила мобілізувати критично важливих фахівців

Народний депутат України Олексій Гончаренко заявив, що влада прийняла рішення мобілізувати співробітників ДСНС. Він поширив…

1 годину ago

В Україні катастрофічно зросла прірва між багатими та малозабезпеченими

Із початком повномасштабної війни в Україні прірва між багатими і бідними стала ще ширшою. В…

1 годину ago

Магнітні бурі у червні 2024: календар магнітних бур, небезпечніші дати, як вберегтись

Літо 2024 року буде багатим на цікаві астрономічні події. У червні, крім параду планет, очікується одразу…

2 години ago