Шорти на літо 2024: ТОП-5 найідеальніших моделей

Літо 2024 обіцяє бути яскравим та стильним, а носити комфортні та модні шорти - необхідний елемент гардеробу кожного модниці.

Ось п’ять найідеальніших моделей шорт на цей літній сезон, пише Експерт:

  1. Джинсові шорти з високою талією: Класичні джинсові шорти завжди у тренді. У 2024 році вони представлені з високою талією, що додає нотку ретро та підкреслює жіночність. Вони ідеально підходять як для повсякденних образів, так і для вечірнього виходу з друзями.
  2. Лляні шорти зі шнурівкою: Легкі та повітряні лляні шорти зі шнурівкою – ідеальний вибір для літньої жари. Вони створюють романтичний та бохо образ, ідеальний для прогулянок по місту чи вечірньої прогулянки по пляжу.
  3. Шорти з вишивкою: Шорти з вишивкою – це яскравий тренд літа 2024. Вони додають свіжості та екзотики будь-якому образу, створюючи легкий і неповторний літній стиль.
  4. Спортивні шорти з боковими смугами: Спортивний стиль залишається у тренді і у цьому літньому сезоні. Шорти з боковими смугами відмінно поєднуються з футболками або кросівками, створюючи динамічний та енергійний образ.
  5. Білизняні шорти-боксери: Легкі та зручні білизняні шорти-боксери стали одним із головних трендів літа 2024. Вони ідеально підходять для спортивних занять, а також створюють креативний і стильний образ для повсякденного життя.

Нехай цей літній сезон буде сповнений стильних образів та комфорту, завдяки найідеальнішим моделям шорт на літо 2024.

Лисенко Катерина

Recent Posts

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Згідно з законом про мобілізацію, українці призовного віку мають можливість оновити облікові дані в Центрі надання…

5 хв. ago

Прокляття Морфея. Учені назвали пози сну, які утворюють зморшки на обличчі

Зморшки на нашій шкірі з'являються з низки причин, зокрема внаслідок старіння, впливу сонячних променів, куріння, недостатнього…

8 хв. ago

Хочуть перекласти борги на киян: у Київраді сварять Кличка, бо закриває очі на оборудки Київводоканалу

Повертаючи місту інфраструктуру, ПрАТ "Київводоканал" водночас передає свої борги, а провладні депутати ще й пролобіювали…

13 хв. ago

У РФ під удар потрапили аеродром і НПЗ: подробиці нічної атаки (фото, відео)

У ніч на 19 травня регіони Російської Федерації зазнали масованої атаки із застосуванням тактичних ракет…

33 хв. ago

Європа може вкритися кригою вже скоро: учені прогнозують глобальну кліматичну катастрофу

Світ стрімко наближається до глобальної кліматичної  катастрофи. Вона може статися вже найближчим майбутнім. Найбільше постраждає…

37 хв. ago

Новий закон про мобілізацію в Україні: чи будуть вручати повістки на блокпостах

В Україні не визначено спеціальних місць, де військовозобов’язаним громадянам повинні видавати повістки. А  це означає, що їх…

41 хв. ago