Трендові комбінації кольорів з червоним, які будуть в моді цього сезону

Його обирають ті, кому необхідний прорив та енергія! І хоч цього кольору немає в головних трендах Пантона, зараз саме він допоможе з просуванням на новий рівень, допоможе налаштуватися на енергію дії! І саме він захопив образи та уми всіх модних інфлюенсерів!

Зараз популярні вражаючі тотал-ред образи. Але навіть якщо ви до цього не готові, то можна поступово вводити цей колір у гардероб, щоб максимально розкрити лідерські якості та бажання самому будувати своє життя! Колір керує нашою енергетикою! Це доведений факт! Саме тому пропонуємо підбірку, як стилізувати червоний у цьому сезоні, щоб виглядати цікаво та сучасно.

Фото: https://www.instagram.com/irina_kahovskaya_stylist/

Червоний з чорним

Не для кого не таємниця, що червоний ідеально виглядає у поєднанні з чорним: святково, соковито, впевнено. Навіть звичайний образ в такому поєднанні виглядає стильно. Поєднання червоного та чорного кольорів у одязі може створювати стильний та виразний образ. Наприклад, можна поєднувати червону сукню з чорними туфлями та аксесуарами, або чорні штани з червоним топом. А червоні колготки, це взагалі вибух у цьому сезоні. Вони виглядають дуже сміливо, сексуально та впевнено.

Фото: https://www.instagram.com/irina_kahovskaya_stylist/

Червоний з білим

Червоний у поєднанні з білим виглядає стильно та свіжо. Колір червоний і білий часто використовуються разом в одязі для створення яскравих та стильних образів. Наприклад, ви можете спробувати поєднати червону блузу з білими штанами або спідницею. Червоно-біла смужка також може бути цікавим вибором для вбрання.

Фото: https://www.instagram.com/irina_kahovskaya_stylist/

Червоний з коричневим

Це нове поєднання червоного. Особливу увагу варто звернути любителям бежевих відтінків. Такий варіант поєднання кольорів додасть динаміки в інколи нудний образ.

Поєднання червоного та коричневого може виглядати дуже стильно в одязі. Наприклад, червона блузка або сорочка поєднана з коричневими брюками або спідницею може створити дуже гарний і елегантний образ. Також можна спробувати комбінувати червоні та коричневі аксесуари, наприклад, червоні черевики з коричневою сумкою. Головне — дотримуватися відповідного балансу та гармонії кольорів.

Фото: https://www.instagram.com/irina_kahovskaya_stylist/

Червоний з сірим

Кольорова комбінація червоного та сірого може виглядати стильно та елегантно в одязі. Наприклад, ви можете поєднати червону блузу з сірими брюками або спідницею. Також можливі варіанти з червоними аксесуарами, наприклад сумкою чи черевиками, у поєднанні з сірим або відтінками сірого в одязі.

Така комбінація кольорів має дуже благородне поєднання.

Фото: https://www.instagram.com/irina_kahovskaya_stylist/

Червоний та денім

Колір червоного і деніму — дуже популярне поєднання в одязі. Наприклад, червона сорочка або светр може бути красивою парою до джинсів. Також можна спробувати поєднати червоний аксесуар, наприклад, шарф чи пояс, з джинсами. Це створить яскравий і стильний образ. Саме тому любителям джинсів варто звернути увагу на це поєднання кольорів. Саме червоний у поєднанні з джинсом додає їм цікавого та незвичного вигляду.

Фото: https://www.instagram.com/irina_kahovskaya_stylist/

Металік та червоний

Вже всім відомо, що колір металіку один з головних трендів цього сезону. Тому впевнено можете комбінувати його з червоним. Як правило, поєднання червоного кольору з металіком виглядає досить стильно й сучасно. Наприклад, червоні акценти або деталі в поєднанні з металіковими тканинами можуть додати яскравості й індивідуальності до вашого образу. Можливі варіанти цього поєднання включають червоні металікові спідниці, сукні, блузки або аксесуари, як-от сумки чи взуття. Наскільки креативний ваш образ буде залежати від вашого особистого стилю та вподобань.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

18 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

20 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

21 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

32 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

34 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

35 хв. ago