Що взути навесні, щоб було стильно: ці “гарячі” тренди мають бути у вашому гардеробі

Новий сезон обіцяє бути багатим на цікаві моделі взуття, починаючи від простих, призначених на кожен день, до ошатних, акцентних, яскравих і ексцентричних, які стануть вишуканою деталлю весняного образу і додадуть стилю й шарму навіть найлаконічнішому вбранню.

Український стиліст Анастасія Кобильник виділила 9 модних трендів взуття навесну 2024. До списку увійшли балетки, в’єтнамки, слінгбеки і не тільки.

ЧОБОТИ SLOUCHY

З поверненням естетики 90-х та нульових серед трендів на весну 2024 року можемо відмітити чоботи силуету slouchy, у яких м’який верх вільно спадає вниз, утворюючи складки. Такі чоботи однозначно додадуть невимушеності та розслабленості в будь-який образ.

ВЗУТТЯ PEEP-TOE

Грандіозно повернулися з нульових і взуття з круглим вирізом у зоні пальців peep-toe (створені ще у 40-х роках). Оголені пальці ніг можемо помітити у різних видах взуття — від туфель до чобіт.

В’ЄТНАМКИ

В’єтнамки у різних варіаціях знову з’явилися в трендах — на низькому ході, платформі, підборах та з різними декоративними елементами. Дизайнери пропонують стилізувати це взуття як і в повсякденних, так і в вишуканих образах.

БАЛЕТКИ

Естетика balletcore знайшла місце серед трендів цього сезону, тому актуальними є балетки, особливо у моделі Mary Jane (з ремінцем спереду) — як класичні, так і з цікавими фактурами: з кристалами, сітчасті та прозорі.

СЛІНГБЕКИ

Елегантне взуття, підошва якого вигинається та загострюється в гострий носок або звужується до акуратного овалу і демонструє п’ятку — містить в собі весь шарм класичного стилю. Тому, не дивно, що з популярністю офісної естетики слінгбеки знову запали нам в душу, як і в 90-х роках.

НЕВИСОКІ ПІДБОРИ ТА ПЛАТФОРМА

Серед підборів популярними будуть невисокі підбори Kitten Heel та підбори-чарочки. А ще подіум заполонило взуття на платформі — особливо масивні лофери, сабо, клоги.

ГОСТРИЙ НОСОК

А серед різновидів мисів переважає гострий носок, настільки гострий, що його ще називають a knife-edge (ножеподібний кут).

FLOWERS

Пам’ятаємо про один із головних трендових елементів декору у 2024 році — квіти, якими бренди зараз активно прикрашають і взуття.

3D DECOR SHOES

Також на подіумах можна помітити багато взуття з настільки об’ємним декором, що сягає підлоги — взуття з довгим пір’ям, нитками чи масивними бантами.

Зазначимо, що весняні образи не можуть бути повними без верхнього одягу. Варто розглянути такі варіанти як пальто, плащі, шкіряні куртки та тренчі.

Ольга Степанова

Recent Posts

Сильвестр Сталлоне у 27 річницю шлюбу з дружиною показав фото з їхнього весілля

Відомий американський актор Сильвестр Сталлоне повідомив про важливе свято в його родині. Зірка бойовиків разом зі своєю…

8 хв. ago

Україну накриє літня спека до +30 градусів: прогноз погоди на тиждень

В Україну йде помітне потепління. Повітря розігріється до справжніх літніх показників. Деталями 19 травня у матеріалі…

18 хв. ago

“У неї добре виходить”: колишній візажист розкрив два секрети макіяжу Меган Маркл

Колишній візажист Меган Маркл Деніел Мартін похвалив герцогиню Сассекську за її зовнішній вигляд у Нігерії і розповів…

28 хв. ago

Десятки путінських танкерів місяцями простоюють після санкційного ляпаса США, – Bloomberg

Практично кожен підсанкційний російський нафтовий танкер залишається бездіяльним і порожнім через кілька місяців після введення санкцій США.…

40 хв. ago

Російська авіація відпрацювала по своєму ж Шебекіно, скинувши кілька бомб

Російська авіація помилково відпрацювала по власній території, скинувши 17 та 18 травня чотири авіабомби ФАБ…

48 хв. ago

Сімейний спорткар: у Києві помітили рідкісну заряджену Skoda

В Киеве сфотографировали Skoda Octavia 2021 года в версии RS Combi. Заряженный универсал является редкостью на украинских…

59 хв. ago