Site icon Експерт

Засолена рибка: найніжніший простий рецепт

Самостійно засолена риба завжди вийде смачнішою, ніж купована. Крім того, що в кожної господині є власний рецепт засолки, який їй найбільш смакує, така рибка ще й приготовлена з любов’ю, а значить просто не може не бути смачною.

Рецептів засолки риби є досить багато, і всі вони кардинально відрізняються між собою. Для того, щоб знайти свій улюблений, варто спробувати декілька варіантів. Один із них в Instagram опублікувала фудблогерка з ніком picantecooking.

Інгредієнти для І етапу

Інгредієнти для ІІ етапу

Спосіб приготування

1. Цукор, сіль, цедру та стебла кропу змішати і перекласти ними рибу. Залишити в холодильнику на добу.

2. Цедру лимону та грейпфруту залити окропом та дати повністю охолонути.

3. Рибу очистити від солі та кропу.

4. Помістити у чистий контейнер та залити водою з цедрою. Відправити до холодильника на 8-12 годин. Цей етап приготування позбавить рибу від зайвої солі та зробить її соковитою.

Читати повну версію