Site icon Експерт

Як смачно приготувати реберця в духовці: м’ясо просто тане у роті

Реберця можна дуже смачно приготувати в духовці. Важлико додати до м’яса пікантний соус, який зробить золотисту скоринку зверху і соковитості.

Ідея приготування соковитих реберець в духовці опублікована на сторінці фудблогерки kathycoooks в Instagram.

Інгредієнти:

Інгредієнти для соусу:

Спосіб приготування:

1. Реберця натерти спеціями і залишити на 15-20 хвилин.

2. Поставити запікати під фольгу в заздалегідь розігріту духовку до 180 градусів на 1,5-2 години.

3. Для соусу змішати всі інгредієнти до однорідності.

4. Зняти фольгу, щедро змастити соусом і запекти ще 10 хвилин до рум’яної скоринки.

5. Ще раз дістати з духовки, змастити соусом та поставити ще на 10 хвилин.

6. Подавати з додатковою порцією соусу та улюбленим гарніром.

Читати повну версію