Site icon Експерт

Як смачно приготувати будь-яку рибу: універсальний рецепт страви для вечері

Риба – дуже цінний та смачний продукт, який можна готувати з овочами, спеціями, а також із соусами. Ще філе риби можна смачно запікати із лимоном, овочами.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачної, соковитої риби у вершках, з помідорами та шпинатом.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

1. На вершковому маслі обсмажте цибулю, додайте томати і шпинат, обсмажте кілька хвилин на середньому вогні. Зменшіть вогонь і залийте овочі теплими вершками, додайте борошно, посоліть і поперчіть.

2. Коли вершки загуснуть, викладіть філе риби, добре обмокніть у соусі, накрийте кришкою та тушкуйте на мінімальному вогні 10 хвилин.

Читати повну версію