Site icon Експерт

Вітамінна бомба: літній салат з селери, моркви і яблук

Влітку хочеться простих та легких страв. Цей салатик не лише смачний, а й корисний. Раніше ми розповідали, як приготувати салат з авокадо і тунця, а тепер ділимося рецептом вітамінної низькокалорійної бомби з селери, яблук і моркви.

Цей салатик стане ідеальним доповненням вашого обіду або перекусу. Рецептом поділилися на порталі “Гурман”.

Як приготувати салат з селери і моркви

Інгредієнти:

Для заправки:

Спосіб приготування:

  1. Для заправки змішуємо в окремій тарілці оливкову олію, лимонний сік і мед. Ретельно перемішуємо. Кладемо також гірчицю в зернах, усі спеції і сіль. Залишаємо заправку на 15 хвилин.
  2. Чистимо корінь селери і моркву. Видаляємо шкірку з яблук і розрізаємо на половинки. Прибираємо насіння і натираємо на тертці для корейської моркви.
  3. Натираємо також моркву і селеру. Перекладаємо інгредієнти у глибоку миску і додаємо заправку. Перемішуємо. Подрібнюємо горіхи і додаємо до салату. Смачного!
Читати повну версію