Site icon Експерт

Смачний суп з галушками для обіду: як приготувати ситну та наваристу страву

Суп із галушками – це проста і перевірена страва, яку легко приготувати навіть у будній день. Вона виходить наваристою, ароматною і дуже ситною. Особливо смачно, коли галушки – домашні, з часником та кропом. Такий обід сподобається і дорослим, і дітям, адже страва водночас легка й поживна.

Ідея приготування смачного домашнього супу з галушками опублікована на сторінці фудблогерки vistovska cooking в Instagram.

Інгредієнти:

Інгредієнти для тіста:

Інгредієнти для начинки:

Спосіб приготування:

2. У каструлю складіть курячі гомілки, моркву, цибулю, лавровий лист і перець.

2. Залийте водою і варіть на слабкому вогні близько години – до насиченого смаку.

3. У мисці змішайте яйце, сіль, воду та олію.

4. Поступово додайте борошно і замісіть м’яке тісто.

5. Дайте йому “відпочити” 10-15 хвилин.

6. Для начинки подрібніть кріп, натріть часник, змішайте з олією.

7. Розкотіть тісто, змастіть начинкою, скрутіть у рулет і наріжте невеликі шматочки.

8. З готового бульйону дістаньте овочі, покладіть нарізану картоплю, обсмажену моркву з цибулею і подрібнене куряче м’ясо.

9. Варіть до готовності картоплі.

10. Додайте їх у киплячий суп, приправте спецією “10 овочів” і варіть ще кілька хвилин до м’якості галушок.

11. Дайте супу настоятися 5-10 хвилин.

12. Подавати гарячим, посипавши свіжою зеленню.

Читати повну версію