Site icon Експерт

Смачніше за піцу: простий листковий пиріг із грибами та сиром

Домашні пироги з солоними начинками можна готувати на будь-якому тісті, але найсмачніше і найпростіше буде – на листковому. До того ж страви з нього готуються лише 20 хвилин.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачного пирога з листкового тіста, з грибами, сиром та зеленню.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

1. Тісто розморозьте за інструкцією на упаковці.

2. На вершковому маслі обсмажте нарізану півкільцями цибулю і додайте нарізані печериці. Смажте 7-8 хвилин до золотистості, посоліть, поперчіть, додайте зелень.

3. На тісті з обох боків робимо неглибокі розрізи, на серединку викладіть тертий сир і зверху викладіть грибну начинку. Краї тіста змастіть жовтком.

4. Готуйте в розігрітій до 200 градусів духовці 20-25 хвилин до утворення золотистої скоринки.

Читати повну версію