Site icon Експерт

Що приготувати з лаваша для перекусу: рецепт соковитих і нежирних чебуреків

Лаваш – ідеальний продукт для приготування смачних чебуреків, рулетів із різними начинками, запіканок і пирогів. Ще з них можна робити корисні чіпси та “Наполеон”.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних і соковитих чебуреків з лаваша, з курячим фаршем.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

1. Змішайте фарш, додайте спеції, яйце, воду, зелень і добре відбийте.

2. Викладіть на лаваш фарш, зверху тертий сир. Загорніть і змастіть яйцем бортики.

3. Змастіть гриль олією та обсмажте лаваш.

Подавайте відразу, буде ситно і смачно!

Читати повну версію