Site icon Експерт

Секретна порада шеф-кухарів: коли соєвий соус у салаті — це смакота, а коли — ні

Соєвий соус поєднує в собі одразу декілька смаків, завдяки чому створює неперевершений акцент у великій кількості страв. Тому природно, що ним почали заправляти й салати.

Завдяки своїй універсальності соєвий соус чудово смакує з усіма інгредієнтами, а особливо – коли йдеться про їх поєднання. Тому заправити ним салат – гарне й правильне рішення, але ще краще збагатити його смак простими додатками, розповідає 24 Канал з посиланням на портал Shuba.

Рецепт заправки до салатів

Інгредієнти:
– 1 чайна ложка соєвого соусу;
– 2 чайні ложки кунжутної олії;
– 1 чайна ложка оцту;
– 1 чайна ложка оливкової олії;
– 1 чайна ложка цукру.

Приготування:

  1. Перемішуємо всі інгредієнти.
  2. Залишаємо на кілька хвилин, щоб смаки добре поєдналися.
  3. Заправляємо салат.

Смачного!

Буряк, огірок та квасоля: рецепт ситного салату на кожен день

Читати повну версію