Site icon Експерт

Рецепт запеченої картоплі з пармезаном

Її можете подати як для домашньої вечері як гарнір, так і на святковий стіл. Страва стане чудовою альтернативою смаженій картоплі або картоплі фрі. Апетитну, ситну та хрумку картоплю подавайте до улюбленого соусу або до свіжого салату.

Інгредієнти

  1. Картоплю вимийте. Розріжте на половинки і надріжте сіточкою.
  2. Сир натріть на дрібній тертці.
  3. Розтопіть вершкове масло, змішайте з оливковою олією. Додайте паприку, перець, прованські трави, часник та сіль. Перемішайте. Змастіть картоплю та посипте сиром. Викладіть на деко.
  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 190 градусів 50 хвилин.

Поради:

Сир можна замінити будь-яким твердим.

Посипте готову страву улюбленою зеленню

Читати повну версію