Site icon Експерт

Рецепт салату “Клеопатра” для святкового столу: смачний і ніжний

Класичний салат з крабових паличок знайомий нам з дитинства і досі часто зустрічається на столах під час сімейних посиденьок чи свят. Як правило, ми готуємо страву з крабових паличок, яєць, консервованої кукурудзи, цибулі, рису, огірків і додаємо зелень, сіль та спеції до смаку.

Але сьогодні ми разом із “Главредом” здивуємо вас незвичайною стравою. Для такого салату вам знадобляться несподівані, але найпростіші інгредієнти. В результаті за кілька хвилин у вас вийде смачний та ніжний салат “Клеопатра”, який захопить і вас, і близьких, і друзів.

Як приготувати салат з крабових паличок “Клеопатра”

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

  1. Цибулю чистимо, нарізаємо півкільцями та відправляємо у невелику миску. Туди ж додаємо оцет, цукор і залишити на 5-6 хвилин, щоб цибуля промаринувалась.
  2. Із консервованих ананасів зливаємо сік, самі ананаси нарізаємо невеликими кубиками.
  3. Якщо мариновані гриби великі, ріжемо їх навпіл.
  4. Крабові палички чистимо і нарізаємо кубиками.
  5. Підготовлені ананаси, гриби та крабові палички змішуємо у салатнику. Додаємо до них цибулю. На смак додаємо сіль та спеції, заправляємо майонезом та подаємо до столу.
Читати повну версію