Site icon Експерт

Найкорисніша квашена капуста без оцту: маринується у власному соку

Квашена капуста – це дуже поживний продукт, в якому є багато цінних для імунітету елементів. Але це стосується лише тої заготівлі, яка готувалась без оцту. Головне правило правильної квашеної капусти – це маринування у власному соку.

Ідея приготування смачної соковитої капусти без оцту у власному соку опублікована на сторінці фудблогерки Марії Макарчук (makarchuk food) в Instagram. Овоч виходить дуже соковитим.

Інгредієнти:

Спосіб приготування:

1. Капусту нашаткувати.

2. Перемішати з морквою і маринадом.

3. Щільно наповнити банки, щоб зверху був сік.

4. Залишити кваситись на три доби за кімнатної температури.

5. Далі проколоти капусту, щоб виходила гіркота. Повторювати це 2-3 рази. Далі капусту з однієї банки потрібно розкласти по інших банках, коли вона осяде.

Читати повну версію