Site icon Експерт

Мойва в духовці: дуже простий рецепт

Рецепт гарний тим, що не потрібно заздалегідь чистити мойву, стояти біля плити, стежачи за підсмажуванням — готується вона разом із нутрощами і запікається в духовці.

Риба виходить золотиста й ароматна.

Інгредієнти

  1. Мойву вимийте під проточною холодною водою та обсушіть паперовим рушником.
  2. У мисці з’єднайте соєвий соус, цукор, приправу карі, трохи солі та перемішайте. Викладіть у цю суміш рибу, перемішайте та залиште маринуватися за кімнатної температури на 1–2 години.
  3. Духовку заздалегідь розігрійте до 90 градусів, увімкніть конвекцію. На дно поставте деко, застелене фольгою, викладіть на решітку рибку та запікайте 60 хвилин.

Порада:

Читати повну версію