Site icon Експерт

Медовий рулет із яблуками: простий рецепт оригінальної випічки

Медовий рулет із яблуками готується дуже швидко і просто, оскільки випікається одразу з начинкою і не потрібен навіть блендер.

Ніжний медовий бісквіт чудово поєднується з яблуками.

Інгредієнти:

Для начинки:

Приготування:

  1. У каструльку викладіть мед, соду, поставте на слабкий вогонь і нагрівайте, постійно перемішуючи, до бурштинового кольору. Трохи остудіть.
  2. У мисці з’єднайте яйця, цукор, сіль, перемішайте і збийте віничком, додайте розтоплене вершкове масло, потім влийте медову масу, додайте борошно і перемішайте.
  3. Яблука помийте, почистьте, видаліть серцевину, натріть на велику тертку, додайте цукор, перемішайте і викладіть рівномірним шаром на деко, застелене пергаментним папером, і залийте тістом.
  4. Випікайте в заздалегідь розігрітій духовці до 180 градусів 18-20 хвилин.
  5. Готовий корж накрийте листом пергаменту й акуратно переверніть. Пергамент зніміть і скрутіть корж у рулет. Загорніть рулет у цей лист пергаменту та накрийте рушником до охолодження.

Поради:

Читати повну версію