Site icon Експерт

Літній хіт: як приготувати домашнє морозиво з полуниці та йогурту за 5 хвилин

Полуничне морозиво легко приготувати без цукру і зайвих калорій.

Рецептом ароматного та корисного десерту, який можна дозволити собі навіть під час дієти, поділилася дієтологиня Світлана Фус.

У складі – лише натуральні інгредієнти.

Лимонно-полуничне морозиво

Інгредієнти

Грецький йогурт – 1 склянка

Полуниця – 350 г

Свіжий лимонний сік – 1/3 склянки

Лимонна цедра – 2 ч. л.

Мед – 2 ч. л. або за смаком.

Як приготувати

Змішайте в блендері всі інгредієнти: грецький йогурт, полуницю, лимонний сік, лимонну цедру і мед. Повинна вийти густа однорідна суміш.

Розкладіть суміш по формах і поставте в морозилку.

Всю масу розділіть на 5-6 порцій. На один прийом їжі – 1 порція.

Це десерт до сніданку чи обіду, зазначила дієтологиня.

Читати повну версію