Site icon Експерт

Корисні чебуреки з кабачків зі смачною начинкою: готуються 5 хвилин

Кабачки можна готувати по-різному: тушкувати з овочами, робити супи, пасту, соуси, аджику, ікру. Ще з них вийдуть дуже смачні пироги, запіканки, чебуреки, оладки, млинці.

Кулінарка поділилася в Instagram рецептом дуже смачних чебуреків з кабачків, з начинкою з шинки, з крем-сиром, овочами та зеленню.

Інгредієнти:

Для начинки:

Спосіб приготування:

1. Кабачок натріть на тертці та добре відіжміть, додайте всі інгредієнти та замісіть однорідне тісто.

2. Викладіть тісто на застелене пергаментом деко по 1-2 ст.л. формуючи тоненькі млинці.

3. Відправте в розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.

Можна вже їсти як кабачкові оладки, але смачніше змастити крем-сиром і додати салат, шинку, помідор!

Читати повну версію