Site icon Експерт

Фудблогерка показала, як приготувати хачапурі на сковорідці за 10 хвилин

Грузинська випічка може бути простою й швидкою. Домашні хачапурі легко готуються без духовки та складного тіста.

Фудблогерка Лілія, авторка Instagram-сторінки liliya.cooking, поділилася рецептом, для якого знадобляться лише базові продукти: яйце, молоко, борошно, сіль, розпушувач, натертий сир, вершкове масло й трохи олії, – зазначає блогерка.

Приготування починається зі збивання яйця з молоком і сіллю. Потім у суміш додають просіяне борошно, розпушувач і сир, після чого тісто добре перемішують. Його ділять на дві частини і смажать по 2–3 хвилини з обох боків на сковорідці. Гарячі хачапурі змащують вершковим маслом перед подачею.

Готова страва виходить м’якою, ароматною та ніжною. Увесь процес займає не більше 10 хвилин і не потребує використання духовки. Рецепт підійде для швидкого сніданку чи перекусу.

Читати повну версію