Categories: Інциденти

У Кривому Розі знайшли тіло 12-річної дівчинки: вона випала з 8-го поверху

У Саксаганському районі Кривого Рогу 28 лютого містяни виявили в одному з дворів тіло дитини. 12-річна дівчинка випала з восьмого поверху житлового будинку. Наразі всі обставини зʼясовують правоохоронці.

Про це повідомила речниця поліції Кривого Рогу Ангеліна Крадожон, пише “Суспільне”.

Містянка Ірина була однією з перших, хто виявив тіло дівчинки. Жінка розповіла, що коли вона побачила дитину, яка лежала на дорозі, дівчинка ще дихала.

“Звук був глухий, хлопці побачили й кажуть “Там щось випало”. Ми бігом підійшли й дівчина лежала на землі в піжамі. Волосся розпущене було, вона ще дихала. Хвилин через 10-15 приїхала швидка. Спочатку сказали що вона загинула, але потім намагались реанімувати”, — розповіла жінка.

Мешканка будинку, де проживала дівчинка, Аліна розповіла, що знає матір дитини: “Сім’я хороша. І діти, хлопчик і дівчинка — хороші. Сварок ніколи не чули”.

Валентина Желтухіна проживає в тому ж будинку на четвертому поверсі. За словами жінки, загибла дівчинка жила з бабусею, мамою та старшим братом. Коли дитина випала з вікна, мама в цей час їхала з роботи додому.

“Мати працює, без чоловіка вона тільки. Бабуся нормальна. Не п’ють, не курять. Чого таке трапилося, я не розумію”, — розказала жінка.

Дівчинка вчилася у сьомому класі в одній з місцевих шкіл. До навчального закладу дитина перейшла у п’ятому класі. У навчальному закладі про неї відгукуються як про старанну, здібну, дисципліновану та працелюбну дитину.

“Нічого не передвіщало такої ситуації. Дівчинка сама по собі дуже емоційна, весела. Мала багато друзів. Відвідувала танці у нашому закладі”, — розказала директорка школи Наталя.

Нині всі обставини трагедії розслідують.

Ольга Степанова

Recent Posts

Тепер біда не лише від «Шахедів»: у ЗСУ розповіли, чим росіяни дедалі частіше атакують Україну

Російські загарбницькі війська дедалі частіше, крім "Шахедів", використовують дрони невстановленого типу. Але вони часто потрапляють…

10 хв. ago

Київ накриє сильна злива: синоптики зробили прогноз погоди на 6 жовтня

У ніч на 6 жовтня Київ та область накриє сильна злива, яка протримається до вечора.…

13 хв. ago

Затримано голову Хмельницької МСЕК, яка викидала сумки з 500 тис. дол. через вікно

Працівники ДБР затримали керівницю Хмельницького обласного центру медико-соціальної експертизи, яку підозрюють у незаконному збагачені. Напередодні у службових кабінетах і…

19 хв. ago

Вчені розгадали секрет привабливості картини “Дівчина з перловою сережкою”

Вчені виміряли реакцію мозку під час перегляду картини "Дівчина з перловою сережкою" Яна Вермера та…

27 хв. ago

Україна перейшла до повільного відступу: NYT описала ситуацію на фронті

В умовах значної чисельної переваги ворога Україна змушена вдаватися до тактики повільного відступу із запеклими боями,…

30 хв. ago

Світло знову продають по 2,64 грн за кВт, але не для всіх: кому пощастило

З 1 жовтня тариф на електроенергію знизиться з 4,32 до 2,64 грн за 1 кВт*год.…

36 хв. ago