Науковці рекомендують не купувати червону рибу, яка вирощена в штучних водоймах. Оскільки вона не має тих поживних речовин та вітамінів, які містяться в дикій. Розповідаємо, яка користь дикого лосося, посилаючись на видання News week.
Науковці провідних англійських університетів, у тому числі Кембриджського і Абердинського, з’ясували, що вирощений у штучних умовах лосось не містить у своєму м’ясі шести ключових речовин – калію, йоду, заліза, омега-3, вітаміну B12 і вітаміну A. Адже саме заради цих корисних вітамінів та мінералів люди найчастіше вибирають червону рибу.
У ході дослідження було виявлено, що в дикій червоній рибі вміст калію у 5 разів вищий, ніж у тій, що вирощена фермерами. Також науковці встановили, що філе дикої риби містить йоду в чотири рази більше, а заліза, омега-3 й вітамінів А і В – у півтора рази.
Видання The Hill пише про те, що президент Джо Байден непопулярний серед виборців. Жодне опитування…
Найбільші банки Росії почали сильніше відчувати на собі санкції за війну в Україні: прибуток 20…
Під час сучасного ритму життя перекуси стають необхідною складовою здорового харчування. Однак, чи завжди корисні…
В Україні через значний дефіцит в енергосистемі та імпорту електроенергії для покриття споживання, вводилися екстрені…
Компанія Rheinmetall планує заснувати в Україні підприємство, яке спеціалізуватиметься на системах протиповітряної оборони.
Залежно від вашого стилю та уподобань, виберіть сумку, яка найбільше відповідає вашому образу.