Науковці рекомендують не купувати червону рибу, яка вирощена в штучних водоймах. Оскільки вона не має тих поживних речовин та вітамінів, які містяться в дикій. Розповідаємо, яка користь дикого лосося, посилаючись на видання News week.
Науковці провідних англійських університетів, у тому числі Кембриджського і Абердинського, з’ясували, що вирощений у штучних умовах лосось не містить у своєму м’ясі шести ключових речовин – калію, йоду, заліза, омега-3, вітаміну B12 і вітаміну A. Адже саме заради цих корисних вітамінів та мінералів люди найчастіше вибирають червону рибу.
У ході дослідження було виявлено, що в дикій червоній рибі вміст калію у 5 разів вищий, ніж у тій, що вирощена фермерами. Також науковці встановили, що філе дикої риби містить йоду в чотири рази більше, а заліза, омега-3 й вітамінів А і В – у півтора рази.
Військові командири мають понести відповідальність за те, що українські солдати потрапляють в оточення, де їх…
В інформаційному просторі знову нагнітають. Російські пропагандисти заявляють про заплановані ракетні пуски по всій території…
Жінка з Китаю переплутала символ китайського юаня з корейською воною, коли бронювала готельні апартаменти в…
Якщо військовозобов’язаний не сплачує штраф за адміністративне порушення протягом 15 днів, передбачених законом, ТЦК та…
Вранці 21 листопада Росія здійснила ракетну атаку на Дніпро, під час якої використала нову ракету…
Фінансовий експерт Олексій Кущ пояснив, що завжди під час війни суспільство дуже поляризується, тому в…