Науковці рекомендують не купувати червону рибу, яка вирощена в штучних водоймах. Оскільки вона не має тих поживних речовин та вітамінів, які містяться в дикій. Розповідаємо, яка користь дикого лосося, посилаючись на видання News week.
Науковці провідних англійських університетів, у тому числі Кембриджського і Абердинського, з’ясували, що вирощений у штучних умовах лосось не містить у своєму м’ясі шести ключових речовин – калію, йоду, заліза, омега-3, вітаміну B12 і вітаміну A. Адже саме заради цих корисних вітамінів та мінералів люди найчастіше вибирають червону рибу.
У ході дослідження було виявлено, що в дикій червоній рибі вміст калію у 5 разів вищий, ніж у тій, що вирощена фермерами. Також науковці встановили, що філе дикої риби містить йоду в чотири рази більше, а заліза, омега-3 й вітамінів А і В – у півтора рази.
Фрідріх Трамп, дід президента США Дональда Трампа, сколотив статки, відкривши бордель і ресторан для золотошукачів…
У суботу, 29 березня 2025 року, відбудеться Сонячне затемнення в знаку Зодіаку Риби, накшатрі Уттара Бхадрапада в її…
Вчені вважають, що приймання гарячої ванни або душу може спалити стільки ж калорій, скільки і заняття…
Пенсійні виплати в Україні призначаються людям похилого віку, які досягли конкретного віку та страхового стажу.…
В Україні триває загальна мобілізація і оголошено воєнний стан. Цього року українців чекає ряд змін, в…
Андрій Карбівничий, викладач фізики й астрономії Самарського металургійного коледжу Українського державного університету науки і технологій…