Названо найнебезпечніші дієтичні добавки, які призводять до судом, серцевих нападів та раку

Дієтичні добавки можуть бути корисними для підтримки здоров’я, але деякі з них можуть становити серйозну загрозу для здоров’я. Важливо знати, які добавки можуть бути небезпечними, щоб уникнути можливих негативних наслідків.

Йохімбе – це рослинний екстракт, який часто використовується для підвищення лібідо та лікування еректильної дисфункції. Однак, за даними NIH, йохімбе може викликати серйозні побічні ефекти, такі як підвищення артеріального тиску, прискорене серцебиття, судоми та навіть серцеві напади. Високі дози йохімбе можуть бути особливо небезпечними.

Чапараль – це рослина, яка використовується для лікування різних захворювань, включаючи рак та інфекції. Однак, NIH зазначає, що чапараль може викликати серйозні проблеми з печінкою, включаючи гепатит та печінкову недостатність. Вживання цієї добавки може бути дуже небезпечним.

Комфрі використовується для лікування кашлю, шлункових проблем та інших захворювань. Проте, комфрі містить токсичні речовини, які можуть викликати серйозні проблеми з печінкою та навіть рак.

Пенніроял використовується для лікування респіраторних та травних проблем. Однак пенніроял може викликати серйозні проблеми з печінкою та нирками, а також нервові розлади.

Уснікова кислота використовується для схуднення та знеболення. Проте, уснікова кислота може викликати серйозні проблеми з печінкою, включаючи печінкову недостатність. Вживання цієї добавки може бути дуже небезпечним.

Зелений чай часто рекламується як корисний для здоров’я, але його екстракт може бути небезпечним у великих дозах. Він може викликати серйозні проблеми з печінкою. Важливо дотримуватися рекомендованих дозувань, щоб уникнути негативних наслідків.

Романчук Микола

Recent Posts

Українські діячі культури тікають за кордон: Точицький шокований

Міністр культури та стратегічних комунікацій України Микола Точицький повідомив, що кожен п'ятий митець, який виїжджає…

2 хв. ago

Зеленський у Раді презентував план перемоги: повний текст

Президент України Володимир Зеленський виступив на засіданні Верховної Ради, де вперше публічно презентував план перемоги України у…

8 хв. ago

Зеленський розкрив українцям свій план перемоги

План перемоги України складається з п'яти пунктів. Є у ньому й три таємні додатки, сказав президент Володимир Зеленський під…

8 хв. ago

“Треба мобілізувати з 18 років”: влада ошелешила вимогами щодо призову на фронт

Американські політики обох партій наполягають на тому, щоб президент Володимир Зеленський знизив вік призову в…

10 хв. ago

Короля Марокко хотіли підпалити коктейлем Молотова: нападника відправили до психлікарні

Прокуратура Апеляційного суду в Рабаті (столиця Марокко) ухвалила рішення помістити людину, яка кинула палаючу пластикову…

24 хв. ago

Туреччина обклала Росію додатковими митами на сталь

Туреччина вирішила боляче вдарити по імортерам сталі з Росії, а також її вічним союзникам Китаю та…

29 хв. ago