Як спалити жир на животі без відвідування тренажерного залу: дієві поради

Досягти відмінного результату можна і без виснажливих годин у тренажерному залі. Насправді, ідеальне місце для формування м’язів преса та вирівнювання живота – це ваш власний дім.

Перед тим як витрачати багато часу та коштів на фітнес-зали, спробуйте прості методи для спалювання жиру на животі. Їх опублікувало видання eatthis.com.

Метод №1: Заміна олії

Зверніть увагу на рослинну олію, яку ви використовуєте. Ймовірно, вона містить сафлорову олію в поєднанні з іншими, наприклад, соєвою чи кукурудзяною. Це стосується і вашої заправки для салату. Цікавий факт: дослідження, проведене Пенсильванським університетом, показало, що ті, хто вживав авокадову олію, втрачають майже 2% жиру на животі всього за місяць. Для досягнення такого результату достатньо лише трьох столових ложок олії на день.

Метод №2: Жуйте м’ятну жувальну гумку

М’ятна ефірна олія, яка міститься у листі м’яти, має заспокійливі властивості, що діють як м’язовий релаксант і сприяють зменшенню жирових відкладень. Дослідження, опубліковане в Journal of Neurological and Orthopedic Medicine, показало, що люди, які нюхали перцеву м’яту кожні дві години, втрачали в середньому 2 кг за місяць. Наступного разу, коли відчуєте голод, спробуйте м’ятну гумку, і це може допомогти вам уникнути небажаних калорій.

Метод №3: Займіться фітнесом вдома

“Щоб схуднути, потрібно тренуватися розумно і постійно кидати виклик своєму тілу. Якщо ви постійно виконуєте одні й ті самі вправи, прогрес буде мінімальним”, – каже тренер Ден Робертс.

Спробуйте безкоштовну програму 30-Day Fit Moves Challenge для телефону або Apple Watch, щоб щодня урізноманітнювати тренування за п’ять хвилин або менше, не виходячи з дому та без використання обладнання.

Метод №4: Пийте чай із травами та спеціями

Коли мова йде про контроль ваги, чай з травами – це чудовий напій для вашого раціону. Такий чай містить чорний чай з додаванням трав і спецій, таких як імбир, кардамон, кориця, фенхель, гвоздика та чорний перець. Це поєднання допомагає боротися із запаленням, зменшувати здуття живота, стабілізувати рівень цукру в крові та навіть знижувати холестерин. Окрім цього, чай допомагає організму швидше впоратися зі стресом і знижує рівень кортизолу – гормону стресу, який сприяє накопиченню жиру в області живота.

Метод №5: Споживайте більше вітамінів D і C

Якщо хочете подвоїти результати, які ви вже отримали, додайте до свого раціону вітамін D та кальцій. Дослідження, опубліковане в Nutrition Journal, показало, що за чотири тижні експерименту учасники, які отримували ці дві поживні речовини, втратили вдвічі більше жиру, ніж ті, хто цього не робив. Ці вітаміни можна знайти в деяких йогуртах.

Ольга Степанова

Recent Posts

Голодний чоловік помер через заморожений бургер: що сталося

Голодний чоловік помер після того, як випадково вдарив себе ножем, намагаючись розрізати два заморожених бургери.…

19 хв. ago

Відома супермодель закликає всіх носити “брудні штани” заради порятунку планети (фото)

Британська супермодель і акторка Лілі Коул хоче, щоб люди перестали кидати штани, сорочки та сукні…

20 хв. ago

У туристичному містечку на Закарпатті воєнкоми в балаклавах відкрили вогонь по цивільних

Черговий конфлікт між цивільними та працівниками ТЦК стався на Закарпатті. Відео конфлікту опублікували місцеві телеграм-канали,…

22 хв. ago

В Україні подорожчає хліб: експерт пояснив причини

В Україні ціни на хліб найближчими місяцями можуть підскочити. Така тенденція пояснюється подорожчанням сировини та електроенергії. "Насамперед,…

32 хв. ago

Соціальні виплати хочуть припинити: у чому причина

Кабінет Міністрів оголосив, що соціальні стандарти, в тому числі прожитковий мінімум, у 2025 році залишаться…

34 хв. ago

Жінка чотири години боролася з величезним пітоном, який намагався її вбити – фото

У Таїланді врятували жінку після чотиригодинного нападу пітона. Про це повідомляє Metro. 64-річна Арром Арунрой після вечері…

36 хв. ago