Еліксир молодості: зірки відкрили для себе новий препарат проти старіння

Старіння — такий же природний процес, як і розквіт молодості, проте багато знаменитостей панічно бояться нових зморшок або перших ознак обвисання шкіри. Не дивно, що вони шукають для себе будь-які способи утримати свіжість і красу якомога довше. Деякі селебріті стверджують, що вже знайшли для себе джерело молодості, пише Daily Mail.

Шоумен Джо Роган, сімейство Кардаш’ян і модель Гейлі Бібер вживають новий препарат проти старіння, який може збільшити тривалість життя. Йдеться про препарати на основі НАД (нікотинамідаденіндинуклеотид). Цю молекулу виробляє людський організм, щоб допомагати створювати і захищати ДНК, генерувати енергію і будувати нові клітини. Поки організм молодий, він активно продукує НАД, проте з віком вироблення поступово знижується. Це, як показують дослідження, може бути однією з причин, через які люди почуваються гірше з віком.

Згадані вище знаменитості кажуть, що продукт допомагає їм почуватися більш енергійними, молодими і здоровими.

Дослідження на мишах показали, що підвищення рівня НАД в організмі може збільшити тривалість життя на 8%.

Попри обнадійливі результати, вчені попереджають, що їм ще належить розробити продукт НАД, який організм міг би використовувати так само, як він використовує НАД, вироблений у природний спосіб.

Однак знаменитості не стали чекати завершення розробок.

“Я буду приймати НАД все життя і я ніколи не постарішаю”, — жартома сказала модель Гейлі Бібер, коли їй і Кендалл Дженнер ввели формулу продукту внутрішньовенно.

Гейлі БіберФото: Instagram haileybieber

“У мене більше енергії, я почуваюся дійсно бадьорим. Я почуваюся відмінно”, — додав Джо Роган.

“У цього препарату так багато переваг і мені це подобається”, — каже Кортні Кардаш’ян Баркер, назвавши НАД “генетичним ключем до довголіття”.

Кортні Кардаш’ян похвалилася чудо-препаратом
Фото: Instagram kourtneykardash

Хоча сам по собі НАД корисний, вживання його в пігулках або внутрішньовенно не завжди працює. Це пов’язано з тим, що молекула настільки велика, що коли людина приймає її в таких формах, їй може бути важко проникнути всередину клітин. Замість цього вона проходить, не впливаючи ні на які зміни, і виходить із сечею

Це робить добавки НАД, внутрішньовенні ін’єкції та напої в тому вигляді, в якому вони є зараз, “досить марними”, сказала Business Insider доктор Сабіна Доннай, лікарка, яка досліджує препарат для лондонської клініки довголіття.

Замість добавок НАД вчені пропонують клієнтам вживати добавки, які організм може використовувати в сирому вигляді для створення НАД зсередини. До них належать такі продукти як ніацин, нікотинамідрибозид, нікотинова кислота і багато іншого.

Ольга Степанова

Recent Posts

Улюблена стрижка парижанок: модні експерти розповіли, яка зачіска додасть осінньої романтичності образу

З початком осіннього сезону багатьом жінкам хочеться змін – додати романтичності у свою зовнішність. Але не…

2 хв. ago

Росію сколихнули одразу три землетруси: в будинках обвалилася штукатурка

У ніч проти 20 вересня в Кемеровській області Росії сталися одразу три землетруси. Жителі відчули поштовхи, у…

11 хв. ago

У Тернополі чоловіки співали на вулиці російський шансон – “концерт” закінчився у ТЦК

У центрі Тернополя кілька п'яних чоловіків співали російський шансон. "Концерт" відбувався на Театральній площі недалеко…

20 хв. ago

“Вічна” ядерна батарея виявилася у 8000 разів ефективнішою за аналоги: як вона влаштована

Батарея, розроблена вченими з китайського університету Сучжоу, використовує енергію радіоактивного розпаду — процесу, який відбувається…

28 хв. ago

Столтенберг назвав єдину умову, за якої війна може закінчитися

Чим сильнішою та тривалішою буде підтримка України, тим швидше може завершитися війна, розв'язана Росією. За…

33 хв. ago

WSJ: Путін зазнав чергової невдачі

В умовах економічної кризи, спричиненої вторгненням в Україну, Росія спробувала відмовитися від торгівлі із Заходом…

48 хв. ago