Categories: Гламур

Дженніфер Еністон зустрічається з лікарем, який зробив їй підтяжку грудей

Голлівудська зірка довгі роки була противницею ботокса і пластичних операцій, вважаючи за краще дорослішати природно. Дженніфер регулярно буває у косметолога, робить різні омолоджувальні процедури та користується кремом з екзотичним компонентом у вигляді сперми лосося. Однак останнім часом Еністон змінилася.

Як з’ясувалося, вона все-таки зважилася вдатися до досягнень сучасної медицини. Дженніфер зробила операцію з підтяжки грудей. При цьому інсайдер запевняє, що актриса по вуха закохалася в пластичного хірурга, який займався її перетворенням.

«У кабінеті одного з її лікарів є хлопець, який дуже схвилював Джен. Головна причина, з якої вона ходить на процедури з посмішкою на обличчі, – у неї є можливість побачитися з ним! Вона буквально сяє від щастя», – зазначили в оточенні Еністон.

Буквально сяє від щастя. Фото: Getty Images

Виконавиця ролі Рейчел Грін у популярному ситкомі «Друзі» ретельно оберігає своє особисте життя від уваги широкого загалу після двох невдалих публічних шлюбів. Особистість бойфренда вона не розкриває навіть близьким приятелям, проте ті вже відзначили, що в актриси блищать очі, а хода стала пружною і легкою.

«Джен поводиться дуже загадково з цього приводу», – цитує Radar Online інсайдера.

Еністон залишається однією з найбільш високооплачуваних актрис у світі, її власний капітал оцінюють у 200 мільйонів доларів. Володарка іменної зірки на Алеї слави Голлівуду зустрічалася з музикантом Адамом Дьюріцем і актором Тейтом Донованом. У 2000 році вона вийшла заміж за Бреда Пітта, весілля відбулося в Малібу. У 2005-му Дженніфер подала на розлучення, його було оформлено в рекордно короткий за голлівудськими мірками термін – за пів року. Причиною краху стосунків стало те, що Бред пристрасно закохався в Анджеліну Джолі. Сама Енджі запевнила, що роман із Піттом почався вже після його розлучення.

Бред Пітт. Фото: Getty Images

У 2011 році Еністон почала зустрічатися з актором Джастіном Теру, з яким познайомилася на зйомках фільму «Спрага мандрів». Через рік пара оголосила про заручини. Зірки зіграли скромне весілля в будинку Еністон у Лос-Анджелесі в ніч з 5 на 6 серпня 2015-го. У лютому 2018-го Дженніфер і Джастін оголосили про розставання. Обидва шлюби акторки активно висвітлювалися в пресі, саме тому вона вирішила більше не будувати стосунків із медійною людиною.

«Дженніфер ясно дала зрозуміти, що хотіла б познайомитися з чоловіком не з Голлівуду, з кимось, у кого є своя справа!», – додав інсайдер.

Дженніфер Еністон із Джастіном Теру. Фото: Getty Images
Романчук Микола

Recent Posts

Скандал у МСЕК: 18 керівників обласних комісій виявилися мільйонерами

З 25 керівників обласних медико-соціальних експертних комісій (МСЕК) 18 мають офіційно задекларовані мільйонні статки. Найзаможнішою…

2 хв. ago

Тепло і без дощу: прогноз погоди в Києві на початок тижня

Мешканці Києва зможуть насолодитися теплом та відсутністю дощів на початку тижня. У понеділок, 28 жовтня,…

10 хв. ago

Штраф за відмову від повістки: як уникнути арешту майна

Військовозобов’язані, які відмовляються від повістки, не отримують штраф автоматично, однак ризик адміністративного стягнення залишається. Адвокатка…

18 хв. ago

“У нас величезна армія дезертирів”: Асєєв про необхідність демобілізації в лавах ЗСУ

Український журналіст та колишній полонений Станіслав Асєєв стверджує, що в Україні назріла криза через брак…

26 хв. ago

Солодощі як в Японії: як приготувати справжні моті вдома

Традиційний японський десерт моті, що колись вважався їжею аристократів, тепер можна легко приготувати вдома. Простий…

38 хв. ago

Жорстка посадка літака Ан-2 в Росії: є постраждалі серед парашутистів

У Ставропольському краї Росії літак Ан-2 здійснив аварійну посадку з п’ятьма людьми на борту. Про…

58 хв. ago