Categories: Курйози

“Побачила щелепи у світлі ліхтаря”: бабуся знайшла на кухні 5-метрового пітона

62-річна Шерон Нортон, жителька міста Порт-Едвард у Південній Африці, знайшла у себе на кухні величезного 5-метрового пітона, якого вона спочатку помилково прийняла за грабіжника. Цей курйозний інцидент стався минулого тижня, пише видання Daily Star.

Повідомляється, що через перебої з електропостачанням у будинку пенсіонерки була відсутня гаряча вода та освітлення. Коли жінка почула дивний шум, що доносився з кухні, то схопила ліхтарик та сковорідку для самозахисту, щоб протистояти зловмиснику, але натомість помітила на підлозі велику змію.

Пітон зашипів та спробував напасти на власницю будинку, але бабуся не розгубилася й вдарила агресивного плазуна сковорідкою по голові, змусивши його відступити.

“Ця величезна змія просто піднялася переді мною, почала шипіти й напала. У мене серце вискочило з грудей, коли я побачила її щелепи у світлі ліхтаря”, — згадує налякана Нортон.

Як з’ясувалося пізніше, пітон виявився одним з найбільших екземплярів у регіоні та становив загрозу для життя людей. Ймовірно, змія залізла до будинку в пошуках здобичі, адже Нортон розводить йоркширських тер’єрів, які вже не одноразово ставали жертвами цих хижаків.

Шерон Нортон знайшла у себе на кухні величезного 5-метрового пітона Фото: Sarel van der Merwe

Шерон викликала місцевого ловця змій Сарела ван дер Мерве, який регулярно допомагає їй впоратися з непроханими гостями.

“Цей здоровань чинив пекельний опір, але нам вдалося витягти його зі своєї схованки, а потім довелося добряче попрацювати, щоб помістити плазуна в контейнер”, — розповів 58-річний Сарела.

Фахівці стверджують, що подібні інциденти трапляються в сільській місцевості ПАР регулярно через безпосередню близькість будинків місцевих мешканців до природного середовища існування змій.

Ольга Степанова

Recent Posts

Не найкращий вибір: які італійські авто не варто купувати у 2024 році

Італія була серед піонерів автомобілебудування. Автомобілі італійського виробництва не втрачають популярності завдяки потужним характеристикам та елегантному…

1 хв. ago

“Це їхня перша хвиля”: Зеленський налякав українців заявою про новий наступ росіян

Президент України Володимир Зеленський висловив думку, що наступ росії в Харківській області може бути лише першим етапом…

7 хв. ago

Питання виживання: заводи в Україні змушені наймати жінок через брак чоловіків, – FT

Жінки в Україні все частіше займають місця, які до повномасштабного вторгнення Росії займали чоловіки. Тепер вони затребувані…

12 хв. ago

Носіть шорти правильно: як їх стилізувати, щоб не виглядати старомодно влітку

Літо — чудовий період для носіння та стилізації шортів. Однак не всі речі виглядають стильно…

33 хв. ago

Дощі та грози тривають: де сьогодні в Україні буде мокро

У неділю, 19 травня, в Україні стане ще тепліше, але дощі та грози триватимуть. У…

35 хв. ago

Штраф за переказ грошей з картки на картку: кому і за що можуть заблокувати рахунок

Переказ грошей з картки на картку - вельми поширена в Україні форма розрахунку, оплати або…

36 хв. ago